» »

target blank v php-ju

target blank v php-ju

pitagora ::

< ?php
$text = "< div style='text-align:center' >
< a href='http://www.celje.si/theworld.ofart/default.asp' >< img style='border: 1' src='http://www.celje.si/theworld.ofart/images/logo.jpg' alt='Valid XHTML 1.1!' height='120' width='100' / >< /a > < p >
?>


kam das v zgronji kodi target= _blank!?
lp pitagora

AndrejS ::

med a in href lahko pa tudi za href="...."

pitagora ::

dela.
hvala
lp pitagora



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prva trasnsakcija

Oddelek: Loža
101525 (917) masterx120
»

Računalniška šola

Oddelek: Šola
17892 (651) 99ghetto99
»

Dostop do Proklika oz. www.nlb.si

Oddelek: Omrežja in internet
11894 (677) mat xxl
»

Enostaven menu

Oddelek: Izdelava spletišč
16872 (676) Lee_Nover
»

iskalnik po html straneh ???

Oddelek: Programiranje
7632 (526) simon

Več podobnih tem