Forum » Pomoč in nasveti » Namestitev Nvidia gonilnikov v Fedora Core 2
Namestitev Nvidia gonilnikov v Fedora Core 2
theD3viL- ::
Zdej sm končno usposobu use da mi dela... in zdj hočm dat gonilnike od GeForce 4 MX 440 gor... downloadam jih na uradni strani .. in grem u konzolo (ctrl + alt + F1) in napišem sh NVIDIA-Linux-x86-1.0-6629-pkg1.run .. in mi napiše error da imam uklučn X in ga morm za inštalacijo le teh driverjov izklučit.. Kako nej zdj izklučm oz. exitam X?
Hvala že vnaprej za vso pomoč!
Hvala že vnaprej za vso pomoč!
Sm že našu ... ctrl + alt + f1 pol se morš loginat kot root nato pa napisat init 3 ! ... to sm probu že prej sam je napisal command not found ker nism biu loginan kot root!
Da ne bom odpiru nove teme.. kakšne mate kej izkušne iz igranjem kakšnih igr na fedora core 2 ? Vem da če bi hotu igrat igre bi mogu met win .. sam usen .. hočm igrat ter sprobat kšno na moji Fedori
Ima kdo mogoče kašn FTP kjer bi se lahko downloadale... katere so sploh narejene za linux?
Bi mogu vse emulerat al jih je dost za Linux ?
Tnx, LP
Ima kdo mogoče kašn FTP kjer bi se lahko downloadale... katere so sploh narejene za linux?
Bi mogu vse emulerat al jih je dost za Linux ?
Tnx, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativni OS najbližji M$Oddelek: Operacijski sistemi | 2221 (1272) | DOOM_er |
» | Fedora FAQ (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4305 (3620) | meszaj |
» | linux installOddelek: Operacijski sistemi | 1705 (1288) | CCfly |
» | instalacija driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 1122 (971) | sawa |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5638 (4864) | marsovec gugu |