Forum » Kaj kupiti » stekanje comp!
stekanje comp!
jacko1111 ::
Pozdravljeni!
S kolegom mi je uspelo sestavit racunalnik, a vendar ne deluje, kakor bi moral. Sem instaliral xpje, vendar steka!!??? Kako to. Npr: imam daljsi mejl ali daljso stran v iexplorerju, vendar ko slide dol, mi ful steka in se komaj kam premika.
Procesor je amd64 3k, tak da ziher ne bi smel bit problema glede tega, ce mi je se prej na 433 boljs delal!!!!
kaj naj naredim? za vso pomoc sem hvalezen.......aja sem pa ze udejtal bios maticne in imam najnovejse driverje za graficno (sem kar tiste z neta vzel, cdja sploh nisem not tiscal)
lp
jacko
S kolegom mi je uspelo sestavit racunalnik, a vendar ne deluje, kakor bi moral. Sem instaliral xpje, vendar steka!!??? Kako to. Npr: imam daljsi mejl ali daljso stran v iexplorerju, vendar ko slide dol, mi ful steka in se komaj kam premika.
Procesor je amd64 3k, tak da ziher ne bi smel bit problema glede tega, ce mi je se prej na 433 boljs delal!!!!
kaj naj naredim? za vso pomoc sem hvalezen.......aja sem pa ze udejtal bios maticne in imam najnovejse driverje za graficno (sem kar tiste z neta vzel, cdja sploh nisem not tiscal)
lp
jacko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 767 (535) | Mikec17 |
» | Problem z novim računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1421 (1267) | Dahakka |
» | Video višjih ločljivosti štekajo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1401 (1116) | sebas4 |
» | Call of Duty pomočOddelek: Igre | 2695 (1955) | Kaličopko |
» | Problemi z grafiko v novih igrah (COD2) in izklapljanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 999 (899) | PaYo |