Forum » Navijanje » Celeron 790 ali 950?
Celeron 790 ali 950?
GaS ::
Imam Celeron 633 ter gorba in mi je ene pol leta delal na 100FSB-ja. Zdej pa ko grem v kakšno igro, mi po 5minutah vrže nazaj v winse. Ko pa ga dam na 83 (790MHz) pa spet dela normalno. A je mozno da je proc ze kej zanič?
Dalmatinc ::
Pomoje je temepraturav stanovnaju, skor ziher se teh 5 6 stopinj na tvojem procesurju zelo pozna.
Svetujem ti nakup kakšnega malo bolšega coolerja pa boš videl da bo delal k puščica :)
Mam isto c2 633@950 in dela BP poleti pozimi, vedno.
Svetujem ti nakup kakšnega malo bolšega coolerja pa boš videl da bo delal k puščica :)
Mam isto c2 633@950 in dela BP poleti pozimi, vedno.
alien-w ::
hmmm... ja, mozno je da se prevec segreje...mal preveri temperature, ker ce mas vecjo temp. rabs tut vecjo voltazo za isto stabilnost, kar pa spet pomeni visjo temp. in tako naprej. Malo probaj shladiti zrak v ohišju, če pa imaš prostor in denar, pa ce te ne moti glasnost, si kupi volcanota...
moj celeron600 dela na 1000 z GoldenOrbom...tudi poleti, samo fino mors met dostop zraka poslihtan...
moj celeron600 dela na 1000 z GoldenOrbom...tudi poleti, samo fino mors met dostop zraka poslihtan...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z pregrevanjemOddelek: Pomoč in nasveti | 4446 (3519) | Riff |
» | A je lahko računalnik zunaj (problem: kondenz)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3632 (2677) | sirotka |
» | Ali se da celerona 667 MHz na 1GHz?Oddelek: Navijanje | 1454 (1132) | TribesMan |
» | Kako vroč je vaš CPU ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1944 (1444) | abcde7 |
» | Najbl navit proc. na forumu (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5069 (4038) | SkIDiver |