Forum » Pomoč in nasveti » AC97 vgrajena (MS-6330)
AC97 vgrajena (MS-6330)
DavidJ ::
hello!
pred kratkim - vceraj - sem kupil sistem na omenjeni plosci.. po mucnh mnogih instalacijah ipd.. mi je uspelo nalozit win 2000
vse dela super.. le pri graficni - AC 97 (vgrajena v mobo) - pride do tezav..
namrec win jo zaznajo, instalirajo, namestil sem tanove driverje.. vse je v redu, le to da zvoka ne slisim
ce bi bilo kaj v biosu mi potem zvok v redhatu 7.1 najbrz ne bi delal.. ali pac? (to sem imel pred win 2k gor)
lepo prosim za nasvet, vsakega odgovora bom vesel
lep pozdrav
pred kratkim - vceraj - sem kupil sistem na omenjeni plosci.. po mucnh mnogih instalacijah ipd.. mi je uspelo nalozit win 2000
vse dela super.. le pri graficni - AC 97 (vgrajena v mobo) - pride do tezav..
namrec win jo zaznajo, instalirajo, namestil sem tanove driverje.. vse je v redu, le to da zvoka ne slisim
ce bi bilo kaj v biosu mi potem zvok v redhatu 7.1 najbrz ne bi delal.. ali pac? (to sem imel pred win 2k gor)
lepo prosim za nasvet, vsakega odgovora bom vesel
lep pozdrav
hot-stuff ::
Ko sem kolegu instaliral sistem z podobno plato AC97 je imel priblizno isti problem. Sicer zvok je delal ampak v igrah pa ne. Tako sem poiskal na netu najnovejse driverje za zvocno mislim da na http://www.viahardware.com/download/ind...
pa je blo se kar isto. Na kar sem na koncu po 2 urah j...... sel pogledat nastavitve v directx in spremenil pri hardware sound accelerate jezicek na osnovno pospesevanje, se pravi premaknil jezicek cisto v levo.Sedaj dela vse v redu .
lp
pa je blo se kar isto. Na kar sem na koncu po 2 urah j...... sel pogledat nastavitve v directx in spremenil pri hardware sound accelerate jezicek na osnovno pospesevanje, se pravi premaknil jezicek cisto v levo.Sedaj dela vse v redu .
lp
Huey P ::
Ta zvočna je za kurac! Sam jo imam (na žalost) in mi zaradi te gnilobe (zvočne) PC včasih zmrzne... Nonstop so sami problemi s to zadevo...
..::DOOM III: The Legacy::..
DavidJ ::
no, meni je uspelo - namestil sem najnovejse driverje iz www.msi.com.tw
meni pa je zvocna kr dobra.. boljsa od stare, bom raje tko reku :)
meni pa je zvocna kr dobra.. boljsa od stare, bom raje tko reku :)
Sodom ::
The best zvočne so creativove
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
mobisuxguru01 ::
hojla, jes mam sicer abitko pa isti AC97 in mi do fsb 73 MHz dela, kar je pa več pa ne dela, pri višjih fsbjih (80+) ga pa sploh ne najde več
podn
podn
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8182 (2371) | simongrega |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5506 (3856) | fulgur |
» | Zvocna nagaja prosim pomagajte!Oddelek: Pomoč in nasveti | 768 (670) | Tilen |
» | 5 zvočnikov pa sam 2 špilata...Oddelek: Zvok in slika | 1763 (1645) | Poletnik |
» | AC'97 OnBoardOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1032) | knut |