Forum » Izdelava spletišč » MySQL Front+Dreamweaver MX Connection
MySQL Front+Dreamweaver MX Connection
Terminator ::
Naredil sem MySQL bazo v programčku MySQL-Front. Imam pa en problem....ko se poskušam connect-at v Dreamweaverju mi javlja takoj ko hočem izbrati tabelo ' HTTP error 405 not allowed ' .Ne vem kaj bi lahko bilo narobe, ker ko se povežem na bazo v programu MySQL-Front nimam s povezavo nobenih težav.
Sploh pa ne vem kam v direktoriju Inetpub/wwwroot naj namestim datoteko z bazo(npr: jaz sem dal ime MojaBaza.sql) nisem pa je še eksportiral iz programa!
Ali je sploh potrebno eksportirati bazo? Prosim za pomoč, ker je to moj prvi projekt.
Sploh pa ne vem kam v direktoriju Inetpub/wwwroot naj namestim datoteko z bazo(npr: jaz sem dal ime MojaBaza.sql) nisem pa je še eksportiral iz programa!
Ali je sploh potrebno eksportirati bazo? Prosim za pomoč, ker je to moj prvi projekt.
Ales ::
Če te prav razumem, si kreiral bazo in jo nato shranil kot .sql datoteko. Do tu je vse lepo in prav, potem pa ne več. MySQL baze namreč ne namestiš v direktorij in nato kličeš kot datoteko, pač pa jo importiraš v tvoj mySQL strežnik. Program oz. skripta se potem povezuje na mySQL strežnik in dela z bazo (bere, piše, itd.).
McAjvar ::
@terminator: ali lahko prilepis kodo, ki ti povzroca tezave in jo uporabljas za povezavo na bazo in izbiro stolpcev iz tabel? dotlej pa predlagam sledenje [se.link http://si.php.net/manual/en/function.my... navodilom] in malo eksperimentiranja s primeri
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z MySQL povezavoOddelek: Izdelava spletišč | 2652 (2257) | la_mer |
» | SQl + backup = Kako?Oddelek: Programiranje | 2303 (1756) | BadB0y |
» | Php In My sqlOddelek: Programiranje | 1839 (1588) | pivmik |