Forum » Omrežja in internet » hitrost DL in UL na PC v mreži
hitrost DL in UL na PC v mreži
bborst81 ::
Lep pozdrav!
Sem že uporabil iskanje in tudi sprobal par programov, vendar nisem našel tisto kar sem hotel.
Iščem program, ki bi mi prikazoval trenutno hitrost na računalniku (download in upload).
Sem že probal DU Meter in ima točno to kar sem hotel, vendar nima te možnosti, da bi lahko videl kakšna je hitrost še na drugih PC v mreži.
Drugi programi so mi pa prikazovali en kup podatkov samo hitrosti nisem videl. (NetCrounch, NetworkViev,...)
Sem že uporabil iskanje in tudi sprobal par programov, vendar nisem našel tisto kar sem hotel.
Iščem program, ki bi mi prikazoval trenutno hitrost na računalniku (download in upload).
Sem že probal DU Meter in ima točno to kar sem hotel, vendar nima te možnosti, da bi lahko videl kakšna je hitrost še na drugih PC v mreži.
Drugi programi so mi pa prikazovali en kup podatkov samo hitrosti nisem videl. (NetCrounch, NetworkViev,...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mrežni tiskalnikOddelek: Omrežja in internet | 1651 (1032) | ngc2392 |
» | FTPOddelek: Omrežja in internet | 1070 (1002) | zjda |
» | Shranjevanje Win update popravkovOddelek: Operacijski sistemi | 1716 (1413) | neoto |
» | P2P telefoniranje po InternetOddelek: Omrežja in internet | 1533 (1164) | ferjan |
» | koliko mreznih v 1 racunaloOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1318) | CaqKa |