Forum » Omrežja in internet » Hotmail, Yahoo v Mozilli Thunderbird-u
Hotmail, Yahoo v Mozilli Thunderbird-u
Pernnie ::
Zanima me, kako se da Hotmail in Yahoo naštimati v Mozillo Thunderbird. Iskal sem že na netu, kako bi to napravu, pa nisem nikjer najdu incoming pa outgoing server-jev. Če kdo ve, če se to da nardit mi nej plis pove kako, ali pa kje to najdem.
Hvala.
Hvala.
BlackHole ::
Eno vprašanje. Hotmail račun mi v OE dela, vendar ne vem več gesla računa. Imam datoteko, v katerega sem nekoč uvozil Hotmail račun. OE ne zahteva vnosa gesla pri uvozu, medtem ko Thunderbird zahteva vnos gesla ob kreiranju računa. Kako se lahko dokopljem do tega gesla (iz *.IAF datoteke), ker bi rad uporabljal Thunderbird namesto OE?
LP Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google račun z mojim Hotmail naslovomOddelek: Omrežja in internet | 1684 (1561) | naKljuchni |
» | Yahoo Mail za zdaj še pred Hotmailom in GmailomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9652 (7533) | ABX |
» | Outlook - nezaželjena sporočila kar prihajajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (1074) | megy |
» | Kako dodati Hotmail account v Mozzili Thunderbird?Oddelek: Omrežja in internet | 1210 (1101) | Blizz |
» | Gmail in Yahoo!Mail z novostmiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6064 (6064) | der_Alte |