Forum » Programska oprema » FrontPage 2002
FrontPage 2002
TheHijacker ::
FP ti nameče polno ene kode v Html, ki je sploh ne potrebuješ. Raje uporabljal Dreamweaver.
http://www.google.si
TheHijacker ::
Element_T: Če povem po pravici, ne. Poznam pa FP 01 s katerim sem na hitro naredil eno stran. Po pogledu kode sem videl, da je not polno sranja. Dvomim, da je Billy to popravil. Pa še en posebni server rabiš, da sprejme FP strani.
http://www.google.si
Elemen_T ::
Hijacker:
Ne, ne rabiš nobenega programa. Temu kar misliš ti, se reče FrontPage 2000 Extensions in se uporablja približno tako kot FTP odjemalec. Le da tukaj direktno iz FPja naložiš datoteke ne net.
Tudi ne obstaja FP 01, pač pa le 2000-.
Res pa je, da fp vstavlja preveč svoje kode. Vendar če program znaš uporabljat to niti ne drži.
Jaz npr, uporabljam DW, Coldfusion,1stpage in tudi Frontpage. veliko stvari se da v njem naredit hitreje in laže kot v drugih WYSIWYG programih. Believe me.
Še nekaj, ... ne moremo govorit v FP 02 in njegovig minusih, če ga sploh še nihče od nas ni preizkusil.
Kdo ve, mogoče je pa Microsoft začel razmišljat
Ne, ne rabiš nobenega programa. Temu kar misliš ti, se reče FrontPage 2000 Extensions in se uporablja približno tako kot FTP odjemalec. Le da tukaj direktno iz FPja naložiš datoteke ne net.
Tudi ne obstaja FP 01, pač pa le 2000-.
Res pa je, da fp vstavlja preveč svoje kode. Vendar če program znaš uporabljat to niti ne drži.
Jaz npr, uporabljam DW, Coldfusion,1stpage in tudi Frontpage. veliko stvari se da v njem naredit hitreje in laže kot v drugih WYSIWYG programih. Believe me.
Še nekaj, ... ne moremo govorit v FP 02 in njegovig minusih, če ga sploh še nihče od nas ni preizkusil.
Kdo ve, mogoče je pa Microsoft začel razmišljat
themouse ::
Elemen_t vprasanje za tebe in to je ce mogoce ves kak se uporablja publish??
Katere pejđe treba obvezno publishat?
Katere pejđe treba obvezno publishat?
Elemen_T ::
Kot prvo, server ti zadevo mora omogočat.
Potem greš v root tvoje strani (tam kjer je index.xxx),
klikneš publish, vtipkaš username/geslo in voila!
Kasneje uploadaš z enakim ukazom in program ti enostavno vse modifyed fajle na spletu popravi.
Še pred vsem pa se posvetuj z adminom.
Sicer pa...res ti ne priporočam. Mogoče se sliši varljivo, ampak je totalen crap.
Potem greš v root tvoje strani (tam kjer je index.xxx),
klikneš publish, vtipkaš username/geslo in voila!
Kasneje uploadaš z enakim ukazom in program ti enostavno vse modifyed fajle na spletu popravi.
Še pred vsem pa se posvetuj z adminom.
Sicer pa...res ti ne priporočam. Mogoče se sliši varljivo, ampak je totalen crap.
themouse ::
fenx stari you are a nice chepsam se eno foro bi te vprasu kje dobit kak posten preload-to je stran katera pocaka dokler se ti ne nalozi vse ostalo-ampak sej vem da to ves!! mislim katerega bi se dalo na izzzi "prilagodit"ce ves kaj mislim...fenx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | brezplačni program za izdelavo spletne straniOddelek: Programska oprema | 20884 (8590) | m!cho |
» | kateri program za izdelovanje spletišč je najboljši!Oddelek: Izdelava spletišč | 2833 (2105) | R33D3M33R |
» | izboljšava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1348 (1126) | Microsoft |
» | publish v Front Page-uOddelek: Programiranje | 1051 (958) | themouse |
» | Kateri program za spletno stranOddelek: Pomoč in nasveti | 3663 (3450) | 3LeR. |