Forum » Izdelava spletišč » Kako vstaviti šumnike?!
Kako vstaviti šumnike?!
sbrezo1 ::
Dober dan voščim!
Pri izdelvai domače strani, se mi je zataknilo prav na koncu, namreč ne vem kako narediti, da se bodo šumniki pokazali v www formatu, torej ko stran objavim na internet. Stran delam v html jeziku s pomočjo beležnice. Upam da mi boste znali pomagati. Še tale informacija: edini šumnik ki dela je Š, medtem ko ostala dva ne delata.
Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem in vam kličem lep dan še naprej!!
Pri izdelvai domače strani, se mi je zataknilo prav na koncu, namreč ne vem kako narediti, da se bodo šumniki pokazali v www formatu, torej ko stran objavim na internet. Stran delam v html jeziku s pomočjo beležnice. Upam da mi boste znali pomagati. Še tale informacija: edini šumnik ki dela je Š, medtem ko ostala dva ne delata.
Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem in vam kličem lep dan še naprej!!
Ljubo doma kdor ga ima
- premaknilo iz Programiranje: OwcA ()
Gundolf ::
... <head> <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="content-type" /> ...
Ko shranjuješ pa označi isto kot UTF-8 in ne kot je po defaultu ASCII.
c3R4R ::
Jst pa to kr s kodo nardim... Sam tle tezko pokazem ker se tle tud html uposteva... Kako prikazem kodo?
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
McAjvar ::
@crilin: morda ti tale tema kaj pomaga.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
c3R4R ::
š = š ali š = š Š = Š ali Š = Š ž = ž ali ž = ž Ž = Ž ali Ž = Ž č = č Č = Č
Evo. Tko nardim jst.
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šumniki v php-juOddelek: Izdelava spletišč | 4736 (3239) | JoSmo |
⊘ | python pomočOddelek: Programiranje | 3394 (2315) | Mavrik |
» | Python, prosim za pomoc pri programiranju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 13918 (10020) | lenika |
» | Napaka v Internet Explorer-juOddelek: Izdelava spletišč | 1968 (1770) | Gost |
» | pretvarjanje šumnikov v browserjihOddelek: Izdelava spletišč | 2254 (1953) | mte |