» »

Recept za pritegnitev zanimanja

Recept za pritegnitev zanimanja

sivi01 ::

Živjo!

Ker vem da vsi radi svetujete in poveste svoje mnenje, sem vam pripravil izziv.

Zanima me vaše mnenje, katere dejavnike je potrebno upoštevati, da bo stran (portal) zanimiva za obiskovalce in da se bodo vračali. Pomembno pri tem receptu mora biti tudi, kako se lotiti potencialnih oglaševalcev, da se stvar tudi nekako "pokrije".

Prosim ne pisati o osnovah oblikovanja in kodiranja, tudi ni treba navajati uspešnih strani. Zanima me teorija.

Hvala in lp
Sivi

darh ::

Optimist. :)

Poišči neko tržno nišo in jo izkoristi. To je to kar se teorije tiče.
Excuses are useless! Results are priceless!

Tody ::

kot je reku Xbite. Poiskat moreš tematiko ki ni že 100X zlajana na netu. In ponudit kakovostne in pregledno rešitev. Seveda moreš stran vsak dan obnavljat, skrbet za nek ugled, da ne daš lih vsazga pofla gor. Aktivno sledit željam obiskovalcev, jim zmeraj ponuditi nekaj novega. Potem pa oglaševalce iskat, najbolje v branži o kateri gre stran. Če nimaš pojma kdo bi to lahko bil, postaviš bannerje od hhtpol ali iproma gor. Google ne zna slovensko torej ti ne bo prikazoval oglasov. Drugače se pa lahko z oglaševalcem meniš da ti bo plačal na klik ali pa na ogled.

sivi01 ::

Živjo.

Ja, vse to kar pišeta je že realizirano. Obisk je relativno zadovoljiv, rad bi pa obdelal še teorijo, da nismo kaj izpustili pri snovanju. Vsi teoretični prebliski so dobrodošli. Bom pa ostal abstrakten in ne bom limal linka sem gor.

Hvala in lp
Sivi

Tody ::

evo pa jest ne bom :)

WWW.SITEPOINT.COM vse od biznisa do SEO optimizacije pa še kak byte več...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ToboAds (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
12517760 (12718) TuRBo_1
»

Netko 2006 - kot ponavadi po balkansko

162138 (1618) sivi01
»

Kaj namesto phpBB?

171417 (1162) OwcA
»

izgled strani v IE6 in Firefox (strani: 1 2 )

565439 (4650) gregy
»

Izidor - nagrada za spletno odličnost

232091 (1374) hruske

Več podobnih tem