Forum » Strojna oprema » težave z cd/rw pogonom
težave z cd/rw pogonom
blaz23 ::
teževe s CD/RW pogonom
živijo vsem
imam probleme S CD/RW pogonom. dostikrat se mi zgodi, da med pečenjem cd-ja al pa inštaliranjem igrice al pa kakih drugih večjih programov računalnik resetira. To se zgodi samo med uporabo cd pogona. nikoli pa če igram recimo grafično ali procesorsko požrešne igre ali uporabljam taksne programe... sem že OS večkrat naložil na novo, driverje, različne nerote... ??? kaj bi lahko bilo? napajanje? ventilatorji mi delajo (hlajenje) sploh pa bi potej logiki moral crknit tudi kdaj drugač ne sam med upšorabo CD-ja Kaksne ideje?
živijo vsem
imam probleme S CD/RW pogonom. dostikrat se mi zgodi, da med pečenjem cd-ja al pa inštaliranjem igrice al pa kakih drugih večjih programov računalnik resetira. To se zgodi samo med uporabo cd pogona. nikoli pa če igram recimo grafično ali procesorsko požrešne igre ali uporabljam taksne programe... sem že OS večkrat naložil na novo, driverje, različne nerote... ??? kaj bi lahko bilo? napajanje? ventilatorji mi delajo (hlajenje) sploh pa bi potej logiki moral crknit tudi kdaj drugač ne sam med upšorabo CD-ja Kaksne ideje?
B
gfighter ::
Lahko da je kriv napajalnik, lahko pa da je podatkovni kabel. Poskusi z zamenjavo.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost pekača v XP-jih Pro pade na 16xOddelek: Strojna oprema | 1080 (790) | IFiT |
» | Prenosnika GERICOM vs. COMPAQOddelek: Kaj kupiti | 1728 (1619) | BigHugo |
» | Sedaj bomo pekli na domače CDje...Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2354 (2354) | gazda |
» | nalganje win 95Oddelek: Pomoč in nasveti | 1008 (900) | moby-dick |
» | Modri dirk... ehm... pekačiOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 1847 (1847) | OrlyTM |