Forum » Loža » Levi's trgovine
Levi's trgovine
Lucas ::
Zelo enostavno, kje vse se da v Ljubljani kupit leviske ?
Kje je največja izbira in založenost?
Kje je največja izbira in založenost?
I was here...
STASI ::
Citypark ma Levis štacuno, pol mislim da tud v Herivsu se kaj najde v Cityparku pol ena trgovina je v Plavi laguni. S tem da je včasih una v Plavi laguni cenejša od une v Cityparku.
Aja pa še na Mestnem trgu je ena prodajalna.
Osebno ti priporočam da pogledaš v Cityparku pol pa še v Plavi laguni in pol kup tam kjer je najboljugodno.
Aja pa še na Mestnem trgu je ena prodajalna.
Osebno ti priporočam da pogledaš v Cityparku pol pa še v Plavi laguni in pol kup tam kjer je najboljugodno.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Self-Defence ::
V Sloveniji ne dobiš več dobrih Levi's, ker so vsi modeli postali čudnih oblik, čudnih velikosti in čudnih barv, da ne omenjamne zdržijo več niti 1 leto (včasih so 3). Vzameš npr. 501 katere sem nosil že dolgo let in so zmeraj bile enake in vredu. Zadaj so postale kr en čuden model hlač, ki sploh podoben ni 501!
Če pa kdo ve, kje prodajajo še stare modele mu bom pa zelo hvaležen. Drugače pa sem zadnje čase zelo razočaran z Levi's.
LP
Če pa kdo ve, kje prodajajo še stare modele mu bom pa zelo hvaležen. Drugače pa sem zadnje čase zelo razočaran z Levi's.
LP
Iz kje pa so tvoje nove in iz kje so ble tastare Leviske?
Maš več proizvajalcev: Italija, hrvaški Varteks(če se ne motim), Made in USA. Cena je odvisna kje so narejene kot tudi kvaliteta!
Maš več proizvajalcev: Italija, hrvaški Varteks(če se ne motim), Made in USA. Cena je odvisna kje so narejene kot tudi kvaliteta!
Lucas ::
Tudi meni se zdi, da so se modeli nekoliko spremenili - na slabše.
Predvsem me moti ker ni več modela 551, 501 pa so res nekoliko spremenjene.
Ker nisem iz LJ me zanima kje je ta "plava laguna"?
Predvsem me moti ker ni več modela 551, 501 pa so res nekoliko spremenjene.
Ker nisem iz LJ me zanima kje je ta "plava laguna"?
I was here...
Nasproti Astre oziroma zraven Petrola oziroma blizu Bežigrajske gimnazije
gzibret ::
Oziroma blizu Gospodarskega razstavišča - velika plava bajta, ki je na isti strani Dunajske, kot Gospodarec, samo, da je kakih 300 m bolj stran od centra. Spodaj je italijanska restavracija in Cofee Point, v pritličju pa A banka, pošta, ljublj. banka, itd...
Vse je za neki dobr!
Gjurisic ::
Sem si kupil ene leviske 506 zakon
druge 751 ali 752 zakon
in še neke ne morem jih prehvalit
čujem da je kvaliteta slabša kot pred leti?
2 modela sta iz turčije drugi pa iz poljske?
druge 751 ali 752 zakon
in še neke ne morem jih prehvalit
čujem da je kvaliteta slabša kot pred leti?
2 modela sta iz turčije drugi pa iz poljske?
Sc0ut ::
V Sloveniji ne dobiš več dobrih Levi's, ker so vsi modeli postali čudnih oblik, čudnih velikosti in čudnih barv, da ne omenjamne zdržijo več niti 1 leto (včasih so 3). Vzameš npr. 501 katere sem nosil že dolgo let in so zmeraj bile enake in vredu. Zadaj so postale kr en čuden model hlač, ki sploh podoben ni 501!
LP
Ne kupujem več Levis, ker so totalno zanič oblik.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
DavidJ ::
Če poznaš kakšnega znanca, da gre preko Luže, ga naprosi, naj ti prinese kak model. JAz sem aprila kupil 501 v Las Vegasu za 29$. Made in US, afkors. :)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
amigo_no1 ::
To so morali imeti neko razprodajo, ker so najcenejše na US levis strani 37 $:
http://us.levi.com/family/index.jsp?cat...
http://us.levi.com/family/index.jsp?cat...
Ne razumem kako to misliš čudnih oblik?
Sem opazil, da na internetu imajo uni kvadrat normalen,
pri nas pa podaljšan.
Sem opazil, da na internetu imajo uni kvadrat normalen,
pri nas pa podaljšan.
Daliborg ::
Ne razumem kako to misliš čudnih oblik?
Vzam kaksne stare leviske pa te tanove v roko pa bos videl kaj je vse spremenjen. Enako sem jaz razocaran nad 509 ! Sploh mi niso vec vsec! Bo treba nekaj novega najdt :( tale levi's sux.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daliborg ()
IgorM ::
Self-defence in ostali se strinjam da levis že dolgo ni več kar je včasih bil. To da so spremenili klasiko 501 z nekim čudnim krojem mi ne gre v glavo, zakaj niso enostavno naredili novega modela, ki jih že imajo toliko da sploh ne vem za kaj se gre. Nad kvaliteto pa razočaran, seveda mislim za hlače 100+EUR, muči jih tudi kvaliteta izdelave, pred časom probal hlače zaradi številke, domov pa odnesel isti model samo v drugi barvi ki ga nisem probal, ko si jih prvič oblekel pa razočaran, preozke v pasu, nič mi ni bilo jasno, sem jih odnesel nazaj v trgovino in tam ugotovil, da trojne hlače iste barve, isti obseg pasu po podatkih na našitku ne pomeni isti obseg v cm in so vsake bile po svoje skrojene, več kot 10 let pa kupoval hlače kr na oko, konfekcijska številka je bila ista samo različne barve in je vedno štimalo. PA še nekaj me muči, zakaj se ne da dobiti več novih hlač, ker koliko gledam po trgovinah so že vse nošene :) seveda mislim s tem da so vse že nekaj brušene oz "zlizane". No toliko od mene, žal bo treba najti neko drugo firmo za hlače.
Ve kdo mogoče kje v slo dobiti carhartta?
Ve kdo mogoče kje v slo dobiti carhartta?
projektor ::
V hali A (BTC) je neke sorte Levi's outlet.
Osebno že leta kupujem samo model 512. Prejšnji teden sem spet šel mal povohat not in so mel ene super žametke 512 znižane za 50% - na 40EUR. Dobra kupčija.
Osebno že leta kupujem samo model 512. Prejšnji teden sem spet šel mal povohat not in so mel ene super žametke 512 znižane za 50% - na 40EUR. Dobra kupčija.
Ma če jih kupiš na popustu je kul?
Je pa razlik med levi's 501 130 years in 13 years ima več gumbov.
Je pa razlik med levi's 501 130 years in 13 years ima več gumbov.
Machete ::
Za par hlač pokriješ že karto do USA, kjer so leviske po 20$.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moške hlače - ponovno (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21810 (5907) | Kvinta |
» | Nakup oblačil preko spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40388 (4153) | balluf |
» | Moške kavbojkeOddelek: Loža | 9356 (7568) | gruntfürmich |
» | Levi's 506Oddelek: Loža | 1861 (1653) | Gjurisic |
» | CDji ki so piratski ali neOddelek: Loža | 1387 (1110) | OZZY |