Forum » Strojna oprema » [RAM] par nasvetov pred nakupom
[RAM] par nasvetov pred nakupom
{pirat} ::
Nameravam dodati še par palčkov Rama.
Sedaj imam RAM 512MB DDR 333 na enem slotu.
Plošča ima še dva slota fraj in podpira do ddr 400.
In sedaj rabim par nasvetov, ki to bolje spoznajo.
Kupil bi še rad 1GB rama. In sedaj je vprašanje:
Kaj je boljše za računalnika, dodati en ram 1G bytov ali dvakrat po 512 M Bytov.
Pa še to: ali mora biti ram iste firme oziroma isti model glede na tega, ki ga že imam v rač..
Sedaj imam RAM 512MB DDR 333 na enem slotu.
Plošča ima še dva slota fraj in podpira do ddr 400.
In sedaj rabim par nasvetov, ki to bolje spoznajo.
Kupil bi še rad 1GB rama. In sedaj je vprašanje:
Kaj je boljše za računalnika, dodati en ram 1G bytov ali dvakrat po 512 M Bytov.
Pa še to: ali mora biti ram iste firme oziroma isti model glede na tega, ki ga že imam v rač..
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
malinavc ::
jaz osebno bi to 333mhz palčko prodal in kupil 1gb 400mhz, verjem 1,5gb ne rabiš.Katere windowse pa uporabljaš?Drugače, če pa misliš dodajat, ti pa noben za ziher ne more povedat, če bo delal vredu ali ne, moreš probat.
...odvisno s katere perspektive gledamo...
ethelred ::
Probaj, če ne bo delalo nesi nazaj ali pa vzami kišto poleg pa kar tam probaj. Pred kratkim sem sosedu dal 256 DDR 3200 poleg 256 DDR 2100 pa dela BP.
DominusSLO ::
pirat
če bi napisal konfiguracijo pc-ja in predvsem zakaj pc rabiš, ti bo dosti lažje svetovat...
če bi napisal konfiguracijo pc-ja in predvsem zakaj pc rabiš, ti bo dosti lažje svetovat...
Kr nekdo ::
ti kr kup stari, rama nikder preveč, kvečjemu premal, sicer pa kaj je to važno kak ma sistem, on je sam prašu ka se mu bol splača glede hardvera, moj nasvet je ta DA KUPI, če cenovno ni problemov zaka pa ne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM vprašanjeOddelek: Strojna oprema | 2338 (1993) | Blinder |
» | TCCD pri nas (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9719 (6334) | OZZY |
» | RamOddelek: Kaj kupiti | 1768 (1571) | MEDENA |
» | Sestavite do 300.000 SIT računalnik??!!?Oddelek: Kaj kupiti | 2058 (1504) | Airskull |
» | 3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7623 (6496) | Doc |