Forum » Šola » Pomoč pri seminarski "raziskovanje vesolja"
Pomoč pri seminarski "raziskovanje vesolja"
C0rr0sive ::
V šoli sem dobil nalogo da naredim seminarsko z naslovom Raziskovanje vesolja.Problem je,da nimam ravno neke ideje o čem bi pisal pri takem naslovu.Mogoče o planetih,plovilih s katerimi so raziskovali,... ?
Uporabil sem tudi google,vendar mi ni nič uporabnega povedal.Vsaka pomoč dobrodošla.
Uporabil sem tudi google,vendar mi ni nič uporabnega povedal.Vsaka pomoč dobrodošla.
OwcA ::
Išči von Neumannove sonde.
To je eden izmed bolj verjetnih scenarijev prihajajočih raziskovanj.
To je eden izmed bolj verjetnih scenarijev prihajajočih raziskovanj.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Gundolf ::
Drugače pa si oglej stran space.com, predvsem novice in ni vrag da se ne bi česa spomnil. Morda ti bo v pomoč tudi slovenska stran vesolje.net. Ko najdeš kaj res zanimivega pa to dalje pogooglaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gundolf ()
C0rr0sive ::
Seminarska je že skoraj končana,vendar se mi je zataknilo pri poglavju > Oprema za raziskovanje vesolja .V mislih imam napisati,kaj je satelit,sonda,raketa itd.Pogledal sem v dve knjigi ki jih imam in po internetu,vendar nisem nič najdel.Če kdo ve za kaj od zgoraj navedenih,se toplo priporočam. :) Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Do leta 2020 ljudje na Marsu?Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5713 (3272) | nekikr |
» | Raziskovanje osončja: NASA uradno naznanila projekt Orion, Rusija in Kitajska načrtuj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14732 (13095) | Gundolf |
» | Ruska pobuda za rudnik helija-3 na LuniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7359 (4586) | tratto |
» | Kljub polomiji dvojke že načrti trojkeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2573 (2573) | darkolord |
» | Novi osvajalec MarsaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4601 (4601) | PlayTheGame |