Forum » Programska oprema » Ikone v opravilni vrstici
Ikone v opravilni vrstici
Shankana ::
Ikone v opravilni vrstici zraven ure so mi izginile! Ob zagonu računalnika se tam prikaže samo ura brez ostalih ikon, tud unga krogca z puščico ni, kljub temu da se mi zaženejo programi ( antivirus, ... ).
V opravilni vrstici v Lastnostih pa funkcija ''skrij neaktivne ikone'' sploh ni aktivna, obarvana je sivo tko da sploh ne morem nec spremenit.
Kompjuter sm precekirav z antivirusom in spywarem in je vse OK!
Če kdo lahko pomaga kako to vklopit nazaj??
V opravilni vrstici v Lastnostih pa funkcija ''skrij neaktivne ikone'' sploh ni aktivna, obarvana je sivo tko da sploh ne morem nec spremenit.
Kompjuter sm precekirav z antivirusom in spywarem in je vse OK!
Če kdo lahko pomaga kako to vklopit nazaj??
Packač ::
Desni klik na to vrstico >> Properties (Lastnosti) >> Spodaj je gumb Customize (verjetno "PO MERI"). Tu naprej bi se moral pa že sam znajt ;).
Shankana ::
To sem že pogledal, sej sm napisal da ta funkcija sploh ni aktivna, obarvana je sivo tko kot ikona zraven levo ''Hide inactive icons'' in kar piše zgoraj! Tam sploh ne morem nec spreminjat in klikakt, v tem je problem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft pokazal verzijo Windows z Linuxovim jedrom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26799 (21925) | Phantomeye |
» | Opravilna vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 7925 (7249) | JOKER |
» | Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23089 (20111) | darkolord |
» | vsiljen programOddelek: Pomoč in nasveti | 1475 (1260) | Gambino |
» | manjkajoča ikona v opravilni vrsticiOddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (1091) | Damny |