Forum » Kaj kupiti » Prenosnik
Prenosnik
flipflop ::
Počasi se tudi jaz spravljam k nakupu prenosnika, pa potrebujem malo pomoči, ker je cel kup različnih procesorjev, grafičnih kartic, ekranov,firm. Ni treba da ima dolgo trajanje baterije, ker bo večinoma priklopljen v avtu ali doma na elektriko, je pa lepo če zdrži vsaj kako uro ali dve na bateriji, pa da ni preglasen.
Malo sem gledal po internetu in mi je zelo všeč Athlon 64 3700+. Imel naj bi še 1024MB rama in vsaj 80GB diska, po možnosti 7200rpm. Pri grafičnih karticah pa ne vem kaj bi bilo, nekaj takega da lahko tudi kak nov špil igram na njem, ni pa nujno. Imel bi še WiFi in VGA ali DVI izhod ter pekač za DVD-je. Ima kdo kak predlog, najbližje kar je temu sem zdaj našel HP prenosnike in pa Arima, ampak njih sploh ne poznam. Kako se pa kaj obnesejo HP prenosniki? Je 7200 rpm zelo glasen disk v primerjavi s 4200? Kako je z gretjem?
Malo sem gledal po internetu in mi je zelo všeč Athlon 64 3700+. Imel naj bi še 1024MB rama in vsaj 80GB diska, po možnosti 7200rpm. Pri grafičnih karticah pa ne vem kaj bi bilo, nekaj takega da lahko tudi kak nov špil igram na njem, ni pa nujno. Imel bi še WiFi in VGA ali DVI izhod ter pekač za DVD-je. Ima kdo kak predlog, najbližje kar je temu sem zdaj našel HP prenosnike in pa Arima, ampak njih sploh ne poznam. Kako se pa kaj obnesejo HP prenosniki? Je 7200 rpm zelo glasen disk v primerjavi s 4200? Kako je z gretjem?
maximum ::
Toliko tem je že odprtih za prenosnike, tako da kar poglej malo nazaj, sigurno boš našel informacije, ki jih iščeš.
flipflop ::
Sem že gledal in se govori samo o Centrinotih, zato sem tudi odprl novo temo. Sicer sem pa tudi po drugih forumih gledal in sem že skoraj našel pravega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafično oblikovanje - PrenosnikOddelek: Kaj kupiti | 8433 (7428) | mmtu |
» | pomoč pri nakupu prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 3130 (2624) | SLO_Matej |
» | intel core 2 duo ALI intec core i3 ->kateri je boljšiOddelek: Kaj kupiti | 2686 (2246) | marqin64 |
» | menjava diska vs. novi prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1685 (1222) | m0LN4r |
⊘ | Nakup prenosnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5368 (4257) | Stepni Volk |