» »

Progra, ki "preskoči" požarni zid!

Progra, ki "preskoči" požarni zid!

fret24 ::

Zanima me če pozna gdo takšen program da lahko preko požarnega zida prideš na drug računalnik? Da najde odprte porte in prek tistega komunicira z drugim računalnikom.

Lp

F.
>>Thanks<<

Phoebus ::

Ti pa veš bolj malo o požarnih zidovih, portih in podobnem, ane?

OmegaBlue ::

Ti ne razumeš to je MovieOS.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

darkolord ::

Zakaj bi ga preskočil... kar skozi greš! :D

BluPhenix ::

Ne ne program oviješ v azbest in ga pošlješ skozi, pa preživi.

BigWhale ::

Sej ga posljes skozi pozarni zid, ne skozi pozar, kaj ti bo azbest? ;>

Modri dirkač ::

Kje je pa zdej naš vrli moderator Caqka, ki tako pikolovsko skrbi za relevantnost odgovorov v vsaki temi?:D
Če bi jest napisal take odgovore, bi mel že vse rdeče.>:D

No nazaj k temi.

Skoči, skoči! Lahko je! (zame ne):D
Everybody lies!

ql000 ::

Ti bomo poslali rožice in tortico na Dob >:D!

Vikking ::

Kje je pa zdej naš vrli moderator Caqka, ki tako pikolovsko skrbi za relevantnost odgovorov v vsaki temi?:D Če bi jest napisal take odgovore, bi mel že vse rdeče

To se zgodi samo tistim, ki smo bolj pametni od moderatorja.

Odgovor na zastavljeno vprašanje se glasi: Za zidove ponavadi rabiš hilti. Drugače če je pa zid požarni, pa je stvar bolj "zajebana" ker rabiš še protipožarno obleko, da se ne opečeš pri prodiranju skozi.

He he he! Očitno nisem pravilno zastavil vprašanja da ga ne razumete :D . Po domače povedano s kerim programom lahko vdiraš v drug comp prek neta tako da se izogneš firewall-u na tisti mašini. Se pravi da najde odprt port in prek tistega komunicira. Če sploh kaj takšnega obstaja, al rabiš en kup nekih programčkov?!? Pa če ma keri kak pameten odgovor lahko kaj napiše gor, ker na te odgovore, ki so napisani bi umsko moten človek rekel da so jih napisali ljudje z relativno malim IQ-jem:D . Sorry ampak forum je zato da si drug drugemu kaj povemo in pomagamo, a ne?

Lp

F.
>>Thanks<<

jRk0 ::

Ta tema ni lih v skladu s pravili foruma...Ti, ti skodozeljnez, ti. ;)
You fuck up once, you loose two teeth.

Caligula ::

Mi seveda radi pomagamo-samo v tem primeru raje pomagamu tistemu, ki bi mu ti rad vdrl na racunalnik 0:)

Požarni zid je za to tam, da BLOKIRA stvari... drugače pa take stvari pri nas niso ravno legalne, e?

bzp ::

fvogla pomojem moras to v funny links vprasat ... saj nisi resen kajne?

gzibret ::

Ja, obstajajo splošno dostopni programčki, ki preskenirajo porte. Vendar ne komu drugemu, ampak tebi.

Napiši v google "port scan"
Vse je za neki dobr!

Saj jaz tega ne sprasujem zaradi tega da bi komu kaj vdiral v računalnik. Mene to zanima kako to sploh gre. Nič kaj resnega. Npr. ko eni pravijo kak se vdira v računalnik, v resnici pa sploh ni to tak enostavno. To bi malo se doma špilal s tem saj mam v mrežo vezane tri računalnike in bi probal kao prit na enag od njih čeprav je aktiviran požarni zid. Vseeno hvala za odgovore in sorry če sn vas gnjavo s tem.

Lp

F.
>>Thanks<<

Tole in tole za začetek recimo

BigWhale ::

Ne mores it mimo firewalla... nehaj in ne bluzi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CanYouSeeMe.org (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
517516 (5980) Konlov
»

Katera "odhodna" vrata na požarnem zidu za rsync

324646 (3916) mojca
»

Počasnost mreže pri dostopu do sqla

101297 (1076) BadB0y
»

Od česa se pojavlje tole okno?

271837 (1255) Bakunin
»

internet vdori v računalnik, rešitev!?! (strani: 1 2 )

947536 (6105) ToniT

Več podobnih tem