Forum » Zvok in slika » yakumo divx player problem
yakumo divx player problem
wini ::
Nevem ce se samo meni tko dogaja ... ampak slika ni lepo tekoca ko predvajam divxe oz xvide,
Kje tici problem ... compu je malenkost opazit da je film encodiran z malo "strkanjem" ampak zgleda kar lepo tekoc, na playerju je pa kar precej vidno "strkanje" slike
Kje tici problem ... compu je malenkost opazit da je film encodiran z malo "strkanjem" ampak zgleda kar lepo tekoc, na playerju je pa kar precej vidno "strkanje" slike
- zaklenilo: Stepni Volk ()
wini ::
v bistvu sm ze nasel odgovor:>
[divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju
p.s. mal douga tema je ratala tam pod yakumotom ... fajn bi blo da bi se nrdilo en povzetek vsega ... pa nrdilo en clanek...sm rabu vec kot pol urce da sm dobil kar me zanima:>
[divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju
p.s. mal douga tema je ratala tam pod yakumotom ... fajn bi blo da bi se nrdilo en povzetek vsega ... pa nrdilo en clanek...sm rabu vec kot pol urce da sm dobil kar me zanima:>
Stepni Volk ::
Tema obstaja: [DivXviD] Yakumo predvajalniki . Zaklepam.
P.S. Če bi prebral prvo stran, bi videl, je že narejeno .
P.S. Če bi prebral prvo stran, bi videl, je že narejeno .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno- kje parkiratOddelek: Loža | 1486 (1316) | vorantz |
» | Nov programerOddelek: Programiranje | 3474 (2438) | Isotropic |
» | Izbira pretvornika iz composite video v FW ali po drugi poti v PCOddelek: Zvok in slika | 1571 (1401) | Scotch3M |
» | ne dela countdownOddelek: Izdelava spletišč | 827 (740) | Jester |
» | moje domamade ohišje z domamade vodnim hlajenjemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4249 (3963) | morphling1 |