Forum » Omrežja in internet » Windows Commander
Windows Commander
pozorhudmaček ::
Tkole je blo.Na netu srečam enga možičlja ki ima server FTP z na tisoči brhkih mladih deklet.No in potem se jst prikolpm gor z Windows
Commander-jem in ko poskušam prenest enega od jpg-jov,mi noče vzpostavtat povezavo(cant download a file,al neki tazga).Pa povprašam
omenjenega možičlja,pa mi le ta reče da moram sprvo up-loadat,pol pa down-loadat(You must first upload and then download).Noh.v glavnem
jst nism čist nč razumu,kaj mi on govori,klele ene p*izdarije in se spet gor priklopom in na misel mi pade ideja da je to neka taka zamenjava
datotek.OK,sej vem zabluzu sem sto na uro,ker se mi tut takrat ko sem preko 100 slik spravil gor na server,ni hotel connectat.tko da zdej
vprašam vas kako je s to zadevo in kako se to dela.
Aja pa za vse odgovore naprošam v obliki klikni to,pa potem poglej mal spodi kjer ti piše to pa to,in klikni;noh sej razumete kaj vam hočem
dopovedat,ker drugač bo v moji glavi nastala velika zmešnjava.
JLP ::
Mislm da je fora ta da ma un stržnik "ratio". Se prav morš ti prej gor prenest ene par stavri pol pa recmo če je razmerje 1:6 šestkat tolk dol preneseš. In to je vse. Mal preber Welcomme message od serverja mogoče je kej tm napisan kaj točn je treba.
Live long and prosper!
SasoS ::
FTP ima 2 načina kako vzpostaviš podatkovno zvezo. Passive ali active. Katerakoli od teh dveh lahko zaradi kakšnih firewallov vmes ne deluje. Windows Commander po defaultu uporablja passive mode. To ugasneš tako, da ko ti napiše "Entering passive mode" pritisneš cancel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev serverjaOddelek: Omrežja in internet | 3690 (3301) | Pimoz |
» | FTP programiOddelek: Programska oprema | 3556 (2496) | kmetek |
» | ProtFtp Passive mode in iptablesOddelek: Programska oprema | 2273 (2095) | SasoS |
» | FTP dostop Bulletproof serverOddelek: Omrežja in internet | 1888 (1637) | kunigunda |
» | FXP prenosiOddelek: Omrežja in internet | 1148 (927) | Dalmatinc |