Forum » Operacijski sistemi » pingo 3.1 in onboard zvočna
pingo 3.1 in onboard zvočna
acheron ::
Živjo imam probleme z pingotom in integrirano zvočno kartico na matsonicovi plošči. Sistem mi sicer najde nek gonilnik vendar se nič ne sliši in ko dam zaznavanje zvočne in nato tisti preskus pol mi najprej nekaj zmrzne pol za cca. 20sec pa me vprasa ce sem slisal zvok. Če dam DA pol dela naprej vse kot je bilo prej(brez zvoka), če dam NE pa mi napiše da mi avdio na tem sistemu ne bo delal. Prosim za pomoc.
lp
lp
Tear_DR0P ::
Piši email na pingo in jim pojasni težavo, jo poznam tudi jaz. S tem da men v starejših slo tech linux verzijah ni delala mrežna :)
Napiši jim verzijo plate, po možnosti tudi sound chip in ti bodo oni povedal al je že driver za to in kje ga najdeš, al pa da počakaj da kdo to napiše.
Napiši jim verzijo plate, po možnosti tudi sound chip in ti bodo oni povedal al je že driver za to in kje ga najdeš, al pa da počakaj da kdo to napiše.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
drejc ::
A se tale pingo 3.1 že da zbootat z dvdja?
Mam dva zapečena pinga 3.0 pa nista bootable, wtf?!
Mam dva zapečena pinga 3.0 pa nista bootable, wtf?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino ali navadni 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 5195 (4133) | Anney |
» | Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4361 (3273) | hdx |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11362 (5170) | Sarimner |
» | Linux čudni problemi z novim računalnikomOddelek: Operacijski sistemi | 1029 (927) | @ljash |
» | Linux -- ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3619 (3181) | CWIZO |