Forum » Šola » Fizika - magnetno polje
Fizika - magnetno polje
Tic ::
Zivjo,
pojutrišnem (v torek 22.2.2005) pišem fiziko - magnetno polje. Ker sem v šoli zelo veliko falil (nisem šprical :P), se mi bolj malo sanja. Iščem koga, ki bi mi pomagal pri nalogah, z katerimi bom imel tezave. Moznost kontaktiranja je ICQ/MSN/AIM/Yahoo/IRC ... A se še kako spomnte, bom poinštaliral ;>>
Torej, če je kdo pripravljen pomagat, bi lepo prosil! V končni fazi se lahko zmenimo tudi za kako pivo. ;>
Hvala in lep pozdrav, Tic
ps: V poštev pride predvsem ponedeljek popoldan (od 3h naprej do pribilizno polnoci).
pojutrišnem (v torek 22.2.2005) pišem fiziko - magnetno polje. Ker sem v šoli zelo veliko falil (nisem šprical :P), se mi bolj malo sanja. Iščem koga, ki bi mi pomagal pri nalogah, z katerimi bom imel tezave. Moznost kontaktiranja je ICQ/MSN/AIM/Yahoo/IRC ... A se še kako spomnte, bom poinštaliral ;>>
Torej, če je kdo pripravljen pomagat, bi lepo prosil! V končni fazi se lahko zmenimo tudi za kako pivo. ;>
Hvala in lep pozdrav, Tic
ps: V poštev pride predvsem ponedeljek popoldan (od 3h naprej do pribilizno polnoci).
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Leseno ohišje: Taurean, 22L (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 87428 (52630) | bluefish |
» | Nakup PIAGGIO CIAO - pomočOddelek: Na cesti | 9522 (7271) | PoStrah |
» | gpuwars.wordpress.com - moj novi blog (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14028 (11337) | fr4nc |
» | Cod 2 problemOddelek: Igre | 2578 (1805) | __Devil__ |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62200 (58919) | Lery |