» »

Pentium 4 6XX (EMT64)

1
2
»

Jux ::

čist tko za intermezzo. zadnja verzija 3dstudija je 7.0.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

B-D_ ::

Ne se jebat, spet nova g33ky vojna "pravi procesorji vs. cheap radiatorji". :\

wishmaster ::

Ma qrc ,raj sem tih kot pa da se z takimi prerekam kaj je boljše AMD al INTEL,ko do konca itak ne bomo nikdar prišli.Eni pač hvalijo amdje in intel za njih pač ne obstaja..Za mene je velik plus pri intelu sam to da se ne greje preveč in da mi ni treba kupovat dragih hladilnikov.Pač nisem eden izmet tistih ki imajo računalnik sam zarad navijanja.

Jaka83 ::

B-D_: Dej si mal tabele o oddani toploti poglej in cene, pa potem piši bedarije.

wishmaster: Zgoraj napisano enako velja zate. In ti delaš za šaltarjem v računalniški štacuni, mene bi bilo sram.

Poldi112 ::

> Jaz mam intela in bom tud pri njem ostal,ker je pač intel in vedo kaj delajo.

Se strinjam. Pametni so in vidijo da so falili in zdaj kopirajo amd. Ni vec amd klon intela ampak je zdaj postal intel klon amd-ja.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

TheJack ::

Hahaha, tale debata me spominja na čas, ko sem se (v firmi kjer sem takrat delal) pogovarjal s človekom odgovornim (tudi) za nabavo novih mašin. Sem ga pobaral, zakaj samo intele kupujejo. Eh, mi je odvrnil zaničljivo, kaj pa bom s tistim AMDjem, se mi bo pregreval tam v enem kotu. Ravno tisti dan je prišla pošiljka novih mašin. V njih so bili Prescotti...

wishmaster ::

Jakoslav, na leto sestavim pa če je treba tud servisiram 90 procentov intelov ,pa to večinoma za podjetja n nimam nobenih besed pri izbiri komponent,edino pri svetovanju glede strežnikov.

No ko je bilo govora o ceni.Ravno prej sem dobil katalog procesorjev .AMD Athlon 64 3400+(2.4 Ghz) za 204 Eure. In pa pentium 4 540 (3.2 Ghz) = 210 eurov.Pa naj mi kdo reče da je amd poceni.Cene so pa z davkom ,od uvoznika.

Boki_ ::

za mene je velik plus pri intelu sam to da se ne greje preveč in da mi ni treba kupovat dragih hladilnikov.

:P













:d
I'm back

Zgodovina sprememb…

  • polepsalo: OwcA ()

Tic ::

Ej ti wishmaster....



S tem da je mel P4 6600, A64 pa 6800. PWND!! :)
persona civitas ;>

alexb ::

Wishmaster: :\ Vsak tvoj post je dodaten zebelj v tvojo krsto, na kateri pise pojma nimam. Zraven pa Intel property :)

wishmaster ::

Alexb,A pol pa izpadem ko idiot ko uprabaljam Intela.Ko bom pa Amdja pa ne bom idiot ,a ne ?Na tem forumu je glih tak kot da bi šel na hondin forum pisat da je renault zakon.Tak je pa tu da ker ce ker kako lepo od intela napiše ga takoj zasmehujejo,ker ste večinoma sami pristaši AMDjev.Jaz ko pa prisegam na intele ,pač ne smem napisat da prisegam intela in imam fajne izkušnje z inteli,pač ne sodim na ta forum.

Jaka83 ::

Zarad mene lahko pišeš, da si pristaš intela in da ti je intel QL, samo ne piši bedarij kot so (citiram):

za mene je velik plus pri intelu sam to da se ne greje preveč in da mi ni treba kupovat dragih hladilnikov.

ali

Za moje pojme se ne splača sedaj kupovat 64 bitnih procesorjev.To še ne pomen če so windowsi na voljo 64 bitni.Kaj pa office,autocad,corel draw ........... ?. Ti čist nič ne pomaga če maš 64 bitni procesor,pa OS pa nalozene 32 bitne programe.
Jaz mam intela in bom tud pri njem ostal,ker je pač intel in vedo kaj delajo.


ali

alexb,če bi bilo vse tak kot ti praviš,sploh intelov ne bi več delal.Za domačega uporabnika je isti drek al maš amdja al intela.Si bom res mogo kupit AMDja pa bom na lastne oči videl če je to res da se greje manj in dela hitreje kot intel ?

ali

boštjan,AMDja predvsem kupijo tisti ki hočejo imet za mal denarja "velik muzke".Večina jih kupuje Semprone in athlone,tisti bolj zahtevni ponavad kupijo Athlona 64 al pa pentiuma 4.
Kdo pa noče za manj denarja več muzke? Tist ki noče, mora imet stvari narobe pošlihtane po glavi.


Aja, pa da ne pozabim ene hude cvetke:

Ko po mojem mnenju procesor sploh ni tulk pomemben ,le za tiste pike v 3dmarku


OK, zdaj sem pa nekako z navajanjem zaključil. Upam da zdaj vidiš, kakšne bedarije si pisal. Čisti nesmisel in nepodprti podatki...

Tic ::

wishmaster: Tvoja primerjava s forumi je absurdna. Drugace pa pravimo, da ne najvaj dejstev, ki ne drzijo. (Poraba, hitrost, segrevanje ... ) V vseh teh pogledih je Intelov proceosr za desktop mašino slabši. Malo ga rešujejo visoki MHZ (pridobimo na porabi in segrevanju) in enormne količine L2 (2mb - zelo drago). HT je edina uporabna zadeva. Saj sem imel P4 na i875 preden sem šel na S754 in NF3 ;)

EDIT:

"Alexb,A pol pa izpadem ko idiot ko uprabaljam Intela.Ko bom pa Amdja pa ne bom idiot ,a ne ?Na tem forumu je glih tak kot da bi šel na hondin forum pisat da je renault zakon."

Po tej kurji logiki, boš po tem, ko boš kupil hondo na hondinem forumu bedak ;> Not tr00. ;>

EDIT2: Jakoslav, prid na MSN.
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()

TheJack ::

wishmaster: Dvomim, da je tule (med razgledanimi) kaj dosti pristašev AMDja v takem smislu kot si ti pristaš Intela (torej kupil bom Intelov procesor ne glede na vse). Predvsem ljudje kupijo tisto, kar nudi največ za svoj denar, oz. če jim denar ni ovira, tisto kar nudi največ sploh. Trenutno je to v obeh primerih AMD.

Osebno se mi zdi to bistveno manj nenavadno (da ne rečem neumno), kot če stvari kupuješ izključno na podlagi znamke.

zile ::

Aww, Jakoslav ti jih je orenk napel...mal se zamisli :\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zile ()

wishmaster ::

Jakoslav,ne bom več piso bedarij.

Glede 64 bitnih procesorjev:To ni bedarija,kar sem napisal .Naštej mi nekaj 64 bitnih programov za windowse XP ? Pa pol vidiš koliko res pridobiš če kupiš 64 bitni procesor.

Glede temp:Za 64 bitnega athlona nisem prepričan glede temp.Marsikomu in tudi meni so se meni amdji zasrali zarad starejših athlonov in duronov od 700 Mhz do 1800 Mhz.In imam pač odpor do njih.Pa še kod dokaz je lep video na strani tomshardware.Se spomnim časov ko sem mel celerona 766 pa sem pozabo prklopit ventilator pa se mi lepo zažene xp pa mi zabrejka vse skup .In kaj bi bilo pri AMDju athlon 700 ? Sem pač na lastne oči videl velik amdjev ,tud nad 1800 Mhz skurjenih.Ne rečem da nisem nikdar dobil intela da bi ga kdo skuril.Tud so bli primeri sam amdjev je več.Pa še eden mi je na servisu crkno 2400athlon če se ne motim.Sem pač pozabo prklopit napajalni kabel ,pa prej ko se je windows začel zaganjat se je računalnik ugasnil (90 stopinj).Seveda je zasmodil procesor.Zdaj boš reko da se pač v normalnih pogojih ventilator vrti,kaj pa če se neha (recimo prah,zanič ležaj,kabel se dotika propelerja). dost prej bo crkno amd kot pa intel.Iz tega stališča gledam jaz na procesorje.Čeprav je za marsikoga mal noro tako stališče.Čeprav maš v biosu zaščito ,sam ko se marsikdaj zgodi da senzor laže,al pa že kaj druga crkne prej.

Pa naj mi zdaj ker napiše da je to bedarija.

zile ::

No comment. |O

Jaka83 ::

Za ta čas je to taka bedarija, da večje skorajda ni (razen tista z narobe nameščenim kulerjem v eni temi na forumu mogoče). Verjetno nisi še videl novega filmčka na THG ane? Tam kažejo kako se Intel greje pri normalnih pogojih in kako ogabno začne CPU throttlat. -> manj moči za isto ceno zaradi previsoke temperature.

In glej ga zlomka, jaz sem pri svoji prejšnji kišti (AMD AthlonXP Barton 2500+ in Abit NF7-S) pri vodnem hlajenju pozabil priklopit pumpo, ko sem prišel iz lana in kaj se je zgodilo? Comp se je nabootal v WinXP in nato misteriozno zapiskal in ugasnil. Ko sem pumpo vklopil in comp zagnal ponovno, je še vedno deloval tako kot prej. Za stare Athlone in Durone pa verjamem, da se skurijo, saj tudi filmček to pokaže. Sam še enkrat ti bom povedal ... a ti gledaš pretekla dejanja, al gledaš sedanjost. Mogoče pa živiš v paralelnem svetu in malo zaostajate tam ... ne vem. Daes ima že vsak proc termalno zaščito, pa še enkrat te pozivam, da si pobliže pogledaš Tic-ove grafe porabe, če so ti sploh jasni.

PS: Jaz ti skorajda ne verjamem, da delaš v računalniški trgovini, ker takih bedarij ne bi smel izjavljat nek izobražen človek. But then again, saj je samo rač. trgovina. Tko se mi zdi, kot da poslušam enega iz Harvey Normana na računalniškem oddelku. :\

bond007 ::

poglei tole temo. En n00b ne da je pozabu napajalni kabel ventilatorja priklopit.. cel hladilnik z ventilatorjem skupaj je dal dol iz procesorja in tako je bil računalnik večkrat zagnan. Vse skupaj je bilo na eni cheap ass matični plošči. PRocesor pa se ni skuril, deluje še vedno. Starejši primerki so se pa res lahko pregreli(če si kake vragolije z nimi počel) .. ampak to je že prazgodovina..

T(he) Boss ::

Vceraj sem imel to priloznost, da sem preizkusil (nenamerno) ce deluje izklop racunalnika pri pregrevanju. Duron 900mhz, AMD palomino 2000+ in barton 2500+ so se uspesno izklopili ko je temperatura presegla neko vrednost, ce pa je v biosu nastavljeno, da se komp ugasne pri 90°C potem pa je krivda tistega, ki to tak nastavi (za neuke uporabnike je to servis!). Torej procesorji prezivijo, ce hladilnk ni odstranjen med delovanjem, ce pa je samo slab stik med hladilnikom in procesorjem pa se ugasne.
Kar se pa tice komentarje, kaj se imamo za pogovarjat o dragih procesorjih, ce jih nimamo pa pisejo samo taki, ki bodo sli v ilegalo, ko bojo cez kako leto v sloveniji norost obdavcili.
Sicer pa je forum zato, da se vsak pove svoje mnenje o temi. Sicer pa zdaj intel malo krpa cas do prihoda njihovih procesorjev, ki bodo temeljili na osnovi mobilnih pentiumov.

Jaffa ::

In potem, ko bojo vuni 64bitni programi, boš pa šel menjat procesor spet. Sej večina folka ne kupuje komponent tak pogosto, kot kruh. 8-O

Boki_ ::

Sem pač pozabo prklopit napajalni kabel

Ne želim si prnest kompa k tebi na servis....
I'm back

Tic ::

..ampak kot salamo.
persona civitas ;>

Zheegec ::

@wishmaster; Nerad se ponavljam, ampak samo zate:

Fora AMD64 tehnologije je, da so GPR registri RAZŠIRJENI na 64-bit, dodanih je še 8 GPR registrov (skupaj 16), torej to ni izumljanje tople vode, ker 32-bit OS (Windows 2000 naprimer) še vedno uporablja 8 32-bit GPR registrov, tako kot pri AthlonXP, Pentium 4, Athlon, K6, K5, Pentium 3/2/1, i486 in i386...
Torej je to čisto drugače kot si ti predstavljaš.

Je pa bilo o tem že OGROMNO govora po forumih, če ne drugega uporabi iskanje pa malo poglej moje poste pred kakšnimi 3 meseci nazaj in več. Boš našel veliko o HyperTreathing, HyperTransport, SSE1/2/3, AMD64/EM64T, integriranem MMU, IPC, pipeliningu, porabi procesorjev, DDR1/2, cache,...

Poleg tega pa boš očitno odsvetoval nakup Pentium 4 6xx serije, ker ima pač EM64T, ki je popolna (no, ne čisto popolna) kopija AMD64, obojemu bi lahko rekli kar iAMD64.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Myth ::

Hehe... kakšni komentarji :D
Zdaj lahko rečem, da imam jaz svojga Intela zarad tega, ker je "preteklost". :8)
Pa tudi vidi se kdo je bolj razgledan na področju procesorjev. Edini ki se mi je vtisnil v spomin kot odlično razgledan "ljudek" je Alien3001. Tak da "pametnjakoviči", miško v roke pa google a bit za vsem procesorskim znanjem. :P
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

MrStein ::

wishmaster :
Glede 64 bitnih procesorjev: ...Pa pol vidiš koliko res pridobiš če kupiš 64 bitni procesor.

Pridobiš tole :
- CPU z minimalnim segrevanjem
- CPU z zelo dobro zmogljivostjo
- CPU pripravljen za bodoče programe in OS-e
- cenovno ugoden CPU

Ne vem, ampak meni se tile zdijo kot prednosti, ki lahko odličijo pri nakupu. (govorim pa o modelu A64 3000+ s939)

Glede segrevanja in "kurjave". Imel sem že 6 Athlonov/Duronov in noben se še ni skuril. Niti pregreval se ni noben. Ventilatorji so bili navadn, "poceni". Na XP2200+ se je enkrat prekinil (po moji krivdi) kabel od CPU hladilnika in ugani kaj, PC je zamrznil. Ne, nič se ni skurilo.

Razen tega se disk tudi skuri, če ni v redu hlajen, pa noben ne govori po forumih "Ne kupovat diske od proizvajaca XY, ker sem enkrat enga imel in se je skuril !".
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MrStein ()

OwcA ::

Precej živahni ste, pazite, da stvar ne uide nadzoru.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

TribesMan ::

Hehe tale AMDjeva fama z pregrevanjem je res hecna... Folk kr neki buče kotali brez da bi preveril za kaj se gre.

Najbolj hecno mi je to, da folk sklepa, da se AMD greje, po 4 leta starem CPUju, če se prav spomni je bil to Thunderbird 1400... Zadeva je v tistih časih kurila dobrih 60W... kar je bilo takrat ogromno... Ampak zdaj pa intel kuri skoraj dvakrat toliko...

Pa tud če umaknemo porabo na stran, je Athlon 64 design CPUja še vseeno veliko bolj pamtno narejen... Kratki pipelinei visoka učinkovitost jedra, nizke latence, vgrajen memory kontroler, 64 bitna podpora vseskupaj naredi paket zelo privlačen. Da ne omenjam da je zmožnost navijanja veliko večja, pa tudi navijanje je veliko lažje, saj je verjetnost, da nas dobijo kakšne omejitve FSBja ali RAMa, veliko manjša. Pa še cena je bolj ugodna.

Druga stvar ki jo nekatari radi povdarjajo, da je intel boljši pri multitaskingu zaradi Hyperthreadinga. To je glupost brez primere. Kako dobro se CPU obnaša pri multitaskingu je povsem stvar operacijskega sistema. Procesor sam nima skoraj nobene besede kako se aplikacije na njemu izvajajo. Hyperthreading pa je namenjen samo temu, da se izboljša IPC razmerje, ki je zaradi dolgih pipelineov pri pentiumu 4 zelo slabo.

Aja... Pa slavni LGA775 socket ki ga uporablja intel je tud katastrofa brez pimere.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

tyk ::

Lep pozdrav!

Moj prvi post ....

Zadnje čase imam veliko opravka z prenosniki in ugotavljam ( mogoče čudna ugotovitev ) , da so prenosniki z intel procesorji (P4, centrino) bolj kvalitetni ( zgolj sama izvedba ohišje, monitor, tipkovnica, splošen izgled ... ) kot prenosniki z amd-jevimi procesorji ... Namreč imel sem primer dveh ACER prenosnikov, ki sta imela podobne karakteristike in sodila v isti cenovni razred. Tisti z p4 HT je imel svetlejši boljši monitor, ohijše je bilo bolj čvrsto, tipkovnica lepše tekla. Seveda je bil pa tisti z AMD64 procesorjem hitrejši. Poraba obeh je bila približno enaka.
Seveda moja ugotovitev varira od proizvajalca do proizvajalca . Izgleda pa da nekatere firme bolj prisegajo intelovim rešitvam za to področje kot pa AMd-jevim.

P.S.
Intel je s platformo centrino zadel v polno kar se tiče mobilnega procesiranja. Zdi se mi da AMD nekako ne da dovolj energije za konurenco na tem področju.

Kar se mene tiče, je bitka med AMD in INTEL podobna bitki med ATI in NVIDIA, mislim pa da se v svetu računalništva morajo pojaviti novi proizvajalci, ki bi naredili izbiro komponent bolj pestro, bolj standardno in malo umirili zadeve na trgu. Saj navadnega uporabnika ne zanima kateri procesor ima več MHz najman pa kateri ima več Bitov. Navaden uporabnik bi rad kupil računalnik tako kot kupi TV, radio ali pa fen. In mislim da bi to morali pri vseh rač... firmah upoštevati saj je na trgu 90% takih uporabnikov.

P.S.
Brcam v tęmo, vem ...

Boki_ ::

...bolj standardno in malo umirili zadeve na trgu. Saj navadnega uporabnika ne zanima kateri procesor ima več MHz...

Pri del stavka: Če pride konkurenca je to zdravo, da se pr trg umiri pa ne najbolj. Od tega je pol odvisno, kok hitro se bo stvar razvijala in kake cene bodo. Če pride konkurenca, naj pride kaka močna, ne kot XGi na grafičnem trgu...
Drugi del: O ja, navadni nevedi uporabniki še kako gledajo na število MHz, kaj je lepše slišat 3000MHz al 3000+ ki deluje na 2000MHz?
I'm back

Jaka83 ::

tyk: Nekak res brcaš v temo, ker je bilo govora predvsem v desktop procesorjih. Centrino je itak no.1 za notesnike.

Dr_M ::

centrino niti ni procesor. kvecjemu pentium-m.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Jaka83 ::

Ja vem, saj nisem napisal, da je Centrino procesor. Mogoče bi se res lahko tazadnji stavek tako razumel, ampak ni bil takega namena. Centrino je pač samo tehnologija v Pentium-m procih. :P

Boki_ ::

Pentium-M z ustrezno platformo tvodi Centrino tehnologijo.
I'm back

boštjan ::

Saj navadnega uporabnika ne zanima kateri procesor ima več MHz najman pa kateri ima več Bitov

a tu pa se ne bi strinjal s teboj in tudi ni res.Kar se desktop procov tiče,ljudje zelo gledajo na MHz in ko jim poveš,da AMD delajo na nižjih,kot je tisti PR rating se jim kar faca povesi.Tisti,ki pa so kupili AMD,pa jih že čet par dni nazaj prinesejo(pa ne zato,ker bi se pregrevalo)zarad nižjih MHz.Seveda kot trgovec si vesel,da boš dražje prodal,tega AMD pa tistemu,ki ne komplicira.
Pri mobile rešitvah pa je stvar ta,da ljudje iščejo prenosnik kateremu baterija zelo dolgo zdrži in centrino tehnologija ti to omogoča.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Boki_ ::

Tom DeLonge

registriran: 17.06.2003 Poslano: 22.02.2005 18:08:54 | odgovori
...bolj standardno in malo umirili zadeve na trgu. Saj navadnega uporabnika ne zanima kateri procesor ima več MHz...

Pri del stavka: Če pride konkurenca je to zdravo, da se pr trg umiri pa ne najbolj. Od tega je pol odvisno, kok hitro se bo stvar razvijala in kake cene bodo. Če pride konkurenca, naj pride kaka močna, ne kot XGi na grafičnem trgu...
Drugi del: O ja, navadni nevedi uporabniki še kako gledajo na število MHz, kaj je lepše slišat 3000MHz al 3000+ ki deluje na 2000MHz


Ponawlaš me boštjan ;)
I'm back

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Boki_ ()

Volta ::

Folk!

Mel sem 4 AMD-je v svoji rač. zgodovini, pa sem si reku! Cena je že OK, nič ne rečem, zaj ko pa sem na Intelu pa vidim kaj je to Dobro Delujoči comp brez večjih problemov...Naj mi noben več ne reče da je AMD kul pa vredu ker je v resnici ena veliiiika jajca!! AMD A64 3.2 sem mel....Pa jajca od jajce!!

INTEL VLADA!!!!!

LP

Jaka83 ::

Voltaspeeder17: In katerega Intela imaš zdaj, da je tako superioren?

TribesMan ::

Voltaspeeder, ko bos prvic v zivljenju zasluzil denar za svoj racunalnik se pa oglasaj.

Drugace pa to kar trenutno prodaja intel ni na nivoju A64... zal. Sicer pa prosim povej kaj te je tako motilo pri AMDju in v cem je intel toliko boljsi... ker moje izkusnje se malo niso podobne tvojim... Sicer pa klikni na tretjo slicico na desni strani, pa preberi kaj meni ni vsec.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Zgodovina sprememb…

Tic ::

Pa ogni se obtozevanju CPUja, če ne znaš oesa poštimat ;>
persona civitas ;>

Poldi112 ::

Ne se sekirat, osel gre samo enkrat na led, on je sel pa 4x :)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Myth ::

TribesMan, lahko tukaj na kratko opišeš kaj ti ni všeč? Nimam časa zdaj celi članek brat.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

TribesMan ::

Nimam časa zdaj celi članek brat.


Jaz pa nimam casa razlagat vsakemu posebej. Lahko bi ze vedel da lenobe tukaj ne podpiramo.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Zheegec ::

Aha, LOL -> pa še res je!

Anyway, prav gotovo se dogaja, da ima kdo slabe izkušnje z neko firmo/izdelkom, samo pri nekomu je mogoče ravno obratno, poleg tega pa se še s časom situacija spreminja.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

zile ::

Če mene vprašaš je P4 odličen procesor za folding. :D AMD zasotaja...

Jaka83 ::

To pa skor sam zarad HT-ja. Sploh pa ... kdo kupi proc sam zarad foldanja? :D
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intel Core i7 - Nehalem

Oddelek: Novice / Procesorji
487655 (4946) Jst
»

Intel pentium4 3000 ali AMD Athlon 3000+ 64bit????

Oddelek: Kaj kupiti
161699 (1392) Roych
»

Katerega Pentiuma in katero plato? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
543643 (2898) igor0203
»

athlon in pentium

Oddelek: Strojna oprema
121345 (1204) dr.J
»

Nekaj za razmislit

Oddelek: Novice / Procesorji
191727 (1727) b4d

Več podobnih tem