» »

java script koda rabim nujno pomoč

java script koda rabim nujno pomoč

dohtar ::

Alo!
Rad bi naredil, kot je na tej strani:
http://www.ofis-a.si/default.cfm?Kat=03...
Da bi kliknil na veliko sliko, in pol bi se mi odprla novo okno, z še večjo to sliko, oz. povečava te slike. Problem je ker znam narediti, da se odpre novo okno, ko kliknem na to veliko sliko, vendar meni se odpre vedno enako okno z enako sliko, jaz pa bi rad naredil, da naj se odpre vedno tisto okno z tisto sliko, katera je trenutno tukaj povečana.
A mi lahk kdo pomaga, duga mi vse špila, ko kliknem malo, slikico se mi odpre velika slika, zdaj pa bi rad klikno na veliko, pa da naj se odpre še večja slika v novem oknu, pa neznam :(((
Hvala za pomoč!

tec ::

Mislim, da mi sploh ni jasno kaj bi rad. Uglavnem, ce bi rad odpiral slike v novem oknu uporabis target=_blank v linku ali se bolje window.open. Ce bi rad povecal eno sliko 3x...bos moral pac naredit tri velikosti ene slike in jih rocno linkat.
Ce pa gledam po tej strani, ki si jo dal....da se slike odpirajo v enem okencku..pa lahko uporabis iframe. Temu dodelis ime in potem slikce odpiras z target=_ime-frejma
Ce hoces potem sliko se povecat....naredis window.open

dohtar ::

U bistvu meni vse špila kot na tej strani, katere link sem dal, ampak jaz bi rad še dodal nekaj, in sicer da bi kliknil veliko sliko, pa bi se mi odprlo novo okno z to sliko, sam da je še večja.
Sam problem mi nastopi, ker neznam kako narediti, da se bo odpirala točno prava slika vedno, oz, tista ki je trenutno odprta v tem oknu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. L

Oddelek: Izdelava spletišč
192126 (1846) mte
»

[Javascript] function openwindow()

71034 (966) Ziga Dolhar
»

hosting + domena

101527 (1280) cicerooo
»

Izdelava strani z Dreamweaverjem in Photoshopom