Forum » Loža » nic manj bolece veckratno posilstvo
nic manj bolece veckratno posilstvo
pomaranca ::
Ze ves teden sem prisiljen poslusati aktualnega zmagovalca eurovizije ali karkoli ze, Omarja. Pesmi poznam ze napamet od zadaj naprej in postajam agresiven.
A obstaja kaksen zakon, ki prepoveduje poneumljanje folka na delovnem mestu?
men se je (skoraj ze) zmesalo! nekaj podobnega se mi dogaja ob predbozicnem casu s tistim "zapaaaaadel je prvi sneeeeeg..."
kaj mi je narediti
A obstaja kaksen zakon, ki prepoveduje poneumljanje folka na delovnem mestu?
men se je (skoraj ze) zmesalo! nekaj podobnega se mi dogaja ob predbozicnem casu s tistim "zapaaaaadel je prvi sneeeeeg..."
kaj mi je narediti
- premaknilo iz Problemi človeštva: Barakuda1 ()
SebaR ::
vzemi kij in razbij vsak radio ki ti pride pod roko, pa še odvečno energijo boš spravu vn
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Poldi112 ::
Jaz tudi ne. Sicer si pa kupi slusalke in poslusaj kaj drugega.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
v eni rac. trgovini delam/sem delal, danes je zadnji dan
tako, da slusalke ipd. odpadejo. vrti se seveda CD in to na repeat 11h na dan
tako, da slusalke ipd. odpadejo. vrti se seveda CD in to na repeat 11h na dan
Zgodovina sprememb…
- vrnil v prejšnje stanje: Tody ()
Matev ::
pa kaj ti to
a sedaj je pa pesem kriva ali kaj
karkoli bi poslušal 11h na dan bi bilo mučno
kje pa delaš da ste imeli to pesem stalno?
a sedaj je pa pesem kriva ali kaj
karkoli bi poslušal 11h na dan bi bilo mučno
kje pa delaš da ste imeli to pesem stalno?
ne bom reklame delal. pa tudi na provokacije nocem odgovarjati, sem taksne volje, da mimogrede ban dobim
Barakuda1 ::
Tale tema ma pa s problemi človeštva tolk skupnega kot EMA s poleti v vesolje - torej nič ali skoraj nič.
Najbolje bo torej, da naprej o tej temi razpredate v loži.
Velik užitka še naprej
Najbolje bo torej, da naprej o tej temi razpredate v loži.
Velik užitka še naprej
Tody ::
Hvala barakuda jo bomo sprejeli v nežem objme lože :)
Torej si že kdaj slišal za nesreče ? Ti pade CD na tla in ga slučajno 3x pohodiš ? :D Upam da si bil vsaj dobro plačan če so te že gonil 11 ur
aja pa slo-tech nima banov
Torej si že kdaj slišal za nesreče ? Ti pade CD na tla in ga slučajno 3x pohodiš ? :D Upam da si bil vsaj dobro plačan če so te že gonil 11 ur
aja pa slo-tech nima banov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
kuglvinkl ::
Večina radijskih postaj predstavlja vir onesnaženja za okolico.
Your focus determines your reallity
Maximus ::
Mi je znano to. V eni trgovini je poslovodkinja cel dan, ampak reees ceel daan in to vsaak dan vrtela en te ist CD. Sm mislu da mi bo glavo raznesl
V enem arhivu kjer sm delu, so pa tud en radio poslušal, k je pa vsako uro en in ist komad rolu , kako se folku nč ni scufal mi pa tud ni jasn ....
Upam, da te noujo mučl na novem delovnem mestu :)
LP!
V enem arhivu kjer sm delu, so pa tud en radio poslušal, k je pa vsako uro en in ist komad rolu , kako se folku nč ni scufal mi pa tud ni jasn ....
Upam, da te noujo mučl na novem delovnem mestu :)
LP!
stamina ::
Tudi meni se zdi, da bi bilo potrebno marsikatero radijsko postajo malo "cenzurirat". Ne samo s muzko, tudi s reklamami in nekimi vložki, ki bi naj bili nekaj, kar jst ne znam imenovat.
Jst sem problem rešila tako, da ne poslušam radija več sploh. A poznate radio center, reporterja Milana in škrata Bolfenka? Dobr, včasih (zelo redko) imajo kakšno dobro foro, ampak večinoma so pa to skrajne neumnosti, ki jih človk premore izrečti in poslušati. Obup In seveda po izrazih skrajno neprimerne za jutranje ure, ko radio poslušajo tudi otroci, npr. Na robu pameti, bi človk lahk rekel.
Jst sem problem rešila tako, da ne poslušam radija več sploh. A poznate radio center, reporterja Milana in škrata Bolfenka? Dobr, včasih (zelo redko) imajo kakšno dobro foro, ampak večinoma so pa to skrajne neumnosti, ki jih človk premore izrečti in poslušati. Obup In seveda po izrazih skrajno neprimerne za jutranje ure, ko radio poslušajo tudi otroci, npr. Na robu pameti, bi človk lahk rekel.
Poldi112 ::
Otroci gledajo ziv zav.
Where all think alike, no one thinks very much.
Tody ::
poldi samo med vikendom ;) Sicer ma pa radio antena v 90 % pošten program. Malce muzike malce blebetanja seveda nekaj oglasov ki ti gredo učasih na kurac ker je tok enih in istih ampka, pozor hud eter bi mogu dobit kakega grammya al karkoli že ima slovenija
64202 ::
Nasploh je dobra resitev kaksen nekomercialen internet radio, po netu jih je kolikor hoces.
]ViRiana[ ::
Ne poslušaj radia med delovnim časom, če te tako moti.
Vsi se rodimo blazni. Nekateri takšni ostanejo.
(Samuel Beckett: Čakajoč na Godota)
]ViRiana[ ::
Aja, CD poslušate. Pol pa ta služba res ni zate.
Vsi se rodimo blazni. Nekateri takšni ostanejo.
(Samuel Beckett: Čakajoč na Godota)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radio postaje v SLO-Gold fish memory efect? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14679 (9490) | PreviousUser |
» | Statistika predvajanja pesmi na rock radioOddelek: Sedem umetnosti | 4586 (3499) | AmokRun |
» | Glasba na radijuOddelek: Loža | 5056 (4127) | Thuban |
» | Slovenski komercialni radiji (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13873 (11840) | LuiIII |
» | Rock in metal na slovenskih radijskih postajah...kje?Oddelek: Loža | 9804 (8797) | šernk |