Forum » Programska oprema » ACCESS baza
ACCESS baza
M_ato ::
Imam sledečo težavo. V sluzbi imamo Accessovo bazo ki ima geslo znotraj pa še določene pravice, ki jih je določil administrator. Pri menjavi računalnikov ne moremo nastviti novih uporabnikov ker ne vemo administratorskega gesla, Mi zna kdo pomagati kako razbiti ali resetirati uporabniško geslo? Uporabljamo ACCESS 97!
Za pomoč hvala! kc@pinkponk.com
Za pomoč hvala! kc@pinkponk.com
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
nosferatu666 ::
Za access ne vem, vem pa, da je imel paradox eno geslo, ki je overridalo uporabniškega. Google it...
Aja, pa access ni baza...
Aja, pa access ni baza...
Igor0 ::
Napiši malo bolj podrobno kaj te muči. Ali ne moreš v sam program, ali ne moreš do strani, kjer bi spreminjal nastavitve, ali ne moreš v tabelo, kjer so gesla ali pa ne vidiš druga kot zvezdice v polju gesla.
Lahko tudi PM, če je delikatno.
Večinoma se gesla v Accessu da odkriti.
Lahko tudi PM, če je delikatno.
Večinoma se gesla v Accessu da odkriti.
LP Igor
M_ato ::
Stvar je sledeča. Narejen je manjši program za vodenje odpreme v proizvodnji. V njem so določeni userji, kaj lahko kdo dela in česa ne. Ob menjavi računalnikov pa program ne deluje. Osnovno geslo, ki te spusti in zažene rogram poznamo. Imamo tudi imena userjev, ki lahko z njim delajo in so jim določne pravice, vendar ob novi instalaciji na nov PC. ti userji niso določeni - kot sem sedaj probaval jih lahko določi samo administrator - za katerega pa ne vem niti userja niti gesla. Skratka lahko zaženem program v Accessu, ko pa klikam potem na npr. zalogo, dobavnice, blago v skladišču ipd. pa se mi izpiše "record(s) cant be read, no read permission on ... in ime Query-a kjer je ta seznam!
Jeronimo ::
M_ato.
Zadeva je sledeča - Access bazo podatkov ne moreš zaščititi v sami bazi, temveč se zaščiti samo na vsaki delovni postaji posebej.
Sicer sem že malo pozabil kako to popolnoma deluje (sam sem imel problem kako bi jo zaščitil, vendar so mi v suportu povedali, da to ni mogoče) vendar lahko pogledam.
Pošlji mi svoj GSM na ZS in te pokličem.
LP
Zadeva je sledeča - Access bazo podatkov ne moreš zaščititi v sami bazi, temveč se zaščiti samo na vsaki delovni postaji posebej.
Sicer sem že malo pozabil kako to popolnoma deluje (sam sem imel problem kako bi jo zaščitil, vendar so mi v suportu povedali, da to ni mogoče) vendar lahko pogledam.
Pošlji mi svoj GSM na ZS in te pokličem.
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Članek o varnih geslihOddelek: Informacijska varnost | 7008 (5939) | dronyx |
» | Kje na disku je shranjen certifikat za bankoOddelek: Pomoč in nasveti | 20702 (18738) | technolog |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2457 (2158) | mazupan |
» | Geslo za Ganymede 822+ iz VoljeOddelek: Omrežja in internet | 6781 (4394) | Tilen |
» | povezava med dvema računalnikoma z limited userjiOddelek: Omrežja in internet | 1521 (1443) | pirx |