Forum » Igre » MedalOfHonor:PacificAssault
MedalOfHonor:PacificAssault
msenjur ::
Mam en problem...
Imam kartico GeForce4 MX 440, katera naj bi podpirala DirectX 8.1 ali boljšega.
Instaliral sm si DirectX 9.0
Ampak ko zazenem igrico mi napiše:
Kaj je zdej narobe s tem računalnikom, grafično kartico?
V zahtevah pise da mora biti kartica min. 64MB ali več. Moja je 64MB. Tko da mislim da to ni problem. A je možno da grafična ne dobi podatka da je DirectX 9.0 ze instaliran na računalniku?
A bi kdo znal kej pomagat?
Hvala...
Imam kartico GeForce4 MX 440, katera naj bi podpirala DirectX 8.1 ali boljšega.
Instaliral sm si DirectX 9.0
Ampak ko zazenem igrico mi napiše:
Kaj je zdej narobe s tem računalnikom, grafično kartico?
V zahtevah pise da mora biti kartica min. 64MB ali več. Moja je 64MB. Tko da mislim da to ni problem. A je možno da grafična ne dobi podatka da je DirectX 9.0 ze instaliran na računalniku?
A bi kdo znal kej pomagat?
Hvala...
Tilen ::
Preveri driverje. Mogoce ti grafe ne prepozna pravilno. Mislim pa, da je en od kolegov mel podoben problem. Sam kok se spomnim, ni imel originala.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
ddeben ::
Ne bi reku, da tale grafa podpira kaj vecjega kot je direct x 8.1 - za igro ti more podpirat grafa 9.0...je mel isti problem moj frend...
Lith ::
ja, ker ti imaš enostavno za ta špil preslabo grafiko
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
alum ::
ja graficna je preslaba...igra zahteva strojno podporo za "shaderse", ki pa je ta graficna nima...
mojsterleo ::
Geforce 4MX ubistvu sploh ni Geforce 4 serija, ampak samo nadgrajeni Geforce 2MX , in je precej slabši celo od Geforce 3 karte. Zato pozabi na igranje DX 8.1 iger ker nima ustreznih HW shaderjev. Seveda pa bo igra delovala na pravem Geforce 3 in 4 (titanium serija). Torej na kartah ki so omenjene na tvoji slikci.
Res mi ni jasno čemu je nvidia takrat to karto tako poimenovala, ker gre v bistvu za nateg .
Res mi ni jasno čemu je nvidia takrat to karto tako poimenovala, ker gre v bistvu za nateg .
sk4zi ::
v igri imam cca.40fps, vendar ne morem normalno igrat, ker mi slika zaostaja isto kot bi gledal slowmotion. mam ti4200 128mb
Soni ::
DL in inštaliri driver za grafično Nvidia home
MOHAA dela na GF 3 mx400
MOHAA dela na GF 3 mx400
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Soni ()
mx440 ::
Kot da nimamo teh driverjev za grafično . Pa ti sigurn mislš MOHPA al običn MOHAA. Tuki je tema o MOHPA.
lol?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mx440 ()
drummerboy75 ::
Fantje jst sem tud popenu nad tem špilom. Imam Geforce 5700LE in špil se ne da igrat s to kartico. Hm potem pa brat inštalira špil (ima ATI Radeon 9100 ) in mu špil laufa kot namazan. Kako je to možno?
Tilen ::
Driverje si probal ze zamenjat? Mislim, moralo bi delat...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | direct3DOddelek: Pomoč in nasveti | 1132 (1046) | Mikron |
» | več rama, boljša grafična, hitejši procesor???Oddelek: Kaj kupiti | 1754 (1364) | Sami |
» | Battlefield VietnamOddelek: Igre | 2598 (1475) | Deathlike M Tito |
» | Direct3d -> je BSOD, OpenGL ni BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 1269 (1210) | boštjan |
» | GF 4 MX (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6181 (5136) | TheJack |