Forum » Igre » Armies of Exigo...
Armies of Exigo...
kixs ::
Hello!
A kdo igra tole igrco? Homepage
Koncno sem nasel cas, da jo probam in moram rect, da me je zelo navdusila... je RTS tipa Warcraft 2 , kar mi je se najbolj vsec . Poleg tega je pa zelo tezka, spilam na "normal" in se kar s tezka prebijam skozi stopnje .
Ce vam je bil vsec Warcraft 2 , potem vam bo tale tudi...
PS:
Pred to sem igral se Warhammer 40K, ki mi je tudi zelo dobra, ampak kar lahka (seveda na normal nastavitvah). Stil igranja pa tud noro dober.
Skoda, da nimam vec casa za igrce
LP
A kdo igra tole igrco? Homepage
Koncno sem nasel cas, da jo probam in moram rect, da me je zelo navdusila... je RTS tipa Warcraft 2 , kar mi je se najbolj vsec . Poleg tega je pa zelo tezka, spilam na "normal" in se kar s tezka prebijam skozi stopnje .
Ce vam je bil vsec Warcraft 2 , potem vam bo tale tudi...
PS:
Pred to sem igral se Warhammer 40K, ki mi je tudi zelo dobra, ampak kar lahka (seveda na normal nastavitvah). Stil igranja pa tud noro dober.
Skoda, da nimam vec casa za igrce
LP
dvince ::
A ni bolj primerna primerjava z warcraft 3?
Sem oobrnil s humani in moram pohvalit kampanjo, zelo dobro zasnovana brez enolicnih bojev.
Sam stil bojevanja in enote bi lahko malo dodelali, ampak OK, najboljsa konkurenca W3.
Sem oobrnil s humani in moram pohvalit kampanjo, zelo dobro zasnovana brez enolicnih bojev.
Sam stil bojevanja in enote bi lahko malo dodelali, ampak OK, najboljsa konkurenca W3.
Belcebub ::
Bila je prva igra copu (od novembra lani) in moram rečt, da me je zelo navdušila (sem pristaš strategij). Je pa res, da so ene "sobe" zelo težke. Prišel sem do zadnjega levela, pa mi je na normal pretežek in sem se preusmeril na Lotr-bfme
Če si srečen, in če srečo rad bi še delil z nekom, če si srečen, brž z dlanjo udari v dlan!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strategy games (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12134 (1628) | mtosev |
» | Katera strateška igra ti je najboljša?Oddelek: Igre | 8482 (7412) | DiaMonDer |
» | Največkrat preigrane igre (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7884 (5610) | Engineer_SLO |
» | Dobre lan strategijeOddelek: Igre | 2405 (1799) | TgT |
» | 20" LCD (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5351 (3982) | miwche |