Forum » Pomoč in nasveti » Reševanje poškodovane particije - namig
Reševanje poškodovane particije - namig
zee ::
Živjo.
Pred nekaj dnevi sem kolegu poskušal razdeliti trdi disk na dva dela s programom Partition Magic. Med tem procesom je PMagic crknil in diska ni šlo pognat na noben način.
Tedaj sem za hec vstavil disk v moj računalnik in zalaufal sistem. Med zagonom XPjev so slednji našli še kolegov trdi disk in pametno ugotovili, da ga je treba pregledati. Po pregledu sem lahko disk normalno uporabljal, razdelil. Med celotnim procesom tudi nisem izgubil podatkov.
Samo namig, če se bo še komu to zgodilo.
lp zee
Pred nekaj dnevi sem kolegu poskušal razdeliti trdi disk na dva dela s programom Partition Magic. Med tem procesom je PMagic crknil in diska ni šlo pognat na noben način.
Tedaj sem za hec vstavil disk v moj računalnik in zalaufal sistem. Med zagonom XPjev so slednji našli še kolegov trdi disk in pametno ugotovili, da ga je treba pregledati. Po pregledu sem lahko disk normalno uporabljal, razdelil. Med celotnim procesom tudi nisem izgubil podatkov.
Samo namig, če se bo še komu to zgodilo.
lp zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop starega trdega diska v nov računalnikOddelek: Strojna oprema | 1565 (1223) | FireSnake |
» | Kako in kam "leakniti" veliko podatkov?Oddelek: Informacijska varnost | 8553 (5927) | SimplyMiha |
» | težave pri namestitvi WINXP home editionOddelek: Operacijski sistemi | 1213 (1133) | Pyr0Beast |
» | shranjevanje podatkovOddelek: Strojna oprema | 938 (750) | demon#666 |
» | Trdi disk mi melje kot zmešanOddelek: Pomoč in nasveti | 2165 (1626) | Nande |