Forum » Pomoč in nasveti » ftp server
ftp server
Kr nekdo ::
vem da je blo na to temo že biljon strani napisanihampak jaz nism še našo rešitve
imel sem postavljen svoj ftp server in je delal bp, nato dosnel sp2 za xp, nakar čez nekaj časa dal novejšo verzijo Serv-u programa za ftp in tukaj se začnejo težave, server več noče delat pa da ga j....,
sprobal že ne vem kolko verzij Serv-u, izklopo vse firewalle in vse antivirusne stvari, tako v xp kot v programih za to.
sprobal tudi druge ftp programe pa mi ne rata usposobit tega servera več nazaj,
a se mogoče komu kaj sanja
please help
pc
1.7 ghz, 512 ddr, 200 gb, ge force 4, qdoz plata
thanks
imel sem postavljen svoj ftp server in je delal bp, nato dosnel sp2 za xp, nakar čez nekaj časa dal novejšo verzijo Serv-u programa za ftp in tukaj se začnejo težave, server več noče delat pa da ga j....,
sprobal že ne vem kolko verzij Serv-u, izklopo vse firewalle in vse antivirusne stvari, tako v xp kot v programih za to.
sprobal tudi druge ftp programe pa mi ne rata usposobit tega servera več nazaj,
a se mogoče komu kaj sanja
please help
pc
1.7 ghz, 512 ddr, 200 gb, ge force 4, qdoz plata
thanks
Tugo ::
če slučajno nimaš...
settings od tvojga serverja v Serv-Uju mora imet notr IP cifro ali pa *.*.*.*!
lp, T.
settings od tvojga serverja v Serv-Uju mora imet notr IP cifro ali pa *.*.*.*!
lp, T.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP Server (Cerberus) za routerjem Linksys WRT54GCOddelek: Programska oprema | 2054 (1791) | sasok |
» | alternativa programa SERV-U za osebni serverOddelek: Programska oprema | 2605 (2059) | XPfrik |
» | Kater program za FTP strežnikOddelek: Programska oprema | 1411 (1237) | Poldi112 |
» | FTP Server pri meni domaOddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (994) | [Eraser] |
» | no-ip DUC in Serv-U!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1613 (1572) | pivmik |