Forum » Strojna oprema » Skrivljen pin (A64)
Skrivljen pin (A64)
wat56 ::
Samo tako btw bi vas rad neki vprasu.
Desno spodaj imam en majhen problem :)
Drugace zadeva dela BP (kar me dokaj cudi, glede na to da se pin dotika drugega:) )
pa tudi navija se zelooooo.
In kaj mi je storiti?
Je pametno poravnati?
Drugace to nisem naredil jaz. To se je zgodilo nekomu v trgovini, ko je sestavljal zadevo skupaj. Js sm vzel potem doma narazen, da malo poslikam zadevo, pa se rebra ventilatorja so segala cez dimm1 slot :)
Zadevo sem odkril sele potem na sliki. Zato macro nisem osredotocil na ta pin.
Desno spodaj imam en majhen problem :)
Drugace zadeva dela BP (kar me dokaj cudi, glede na to da se pin dotika drugega:) )
pa tudi navija se zelooooo.
In kaj mi je storiti?
Je pametno poravnati?
Drugace to nisem naredil jaz. To se je zgodilo nekomu v trgovini, ko je sestavljal zadevo skupaj. Js sm vzel potem doma narazen, da malo poslikam zadevo, pa se rebra ventilatorja so segala cez dimm1 slot :)
Zadevo sem odkril sele potem na sliki. Zato macro nisem osredotocil na ta pin.
Boki_ ::
Pomojem je najboljš da neseš nazaj, pa da ti menjajo proc, k drgač se zna zgodit da bi zgubu garancijo. Če pa ne bi rad reskiral navijalskega proca, enostavno odlomiš pin in povežeš s prevodno pasto na maso... Drgač pa, če se res tok dobro navija in če nočeš reskirat proca, se lah kej zmeniva...
I'm back
_spirit_ ::
Jaz bi ga tudi takoj odnesel nazaj... samo verjetno ti tega ne bodo nikoli priznali... vse krivde bi zvrinili nate... Zato pa sam rad kupujem računalnik po kosih.
wat56 ::
Glej js sm v tisti trgovini kupil plato grafo pa procesor. Drugace kupujem po komponentah ze odkar sem v teh vodah. Prodajalec je reku, da je njemu bolje ce to sam skupaj naredi, pa ne zato ker js nebi znal ampak zato, ker so so imeli ogromno problemov z ljudmi , ki so kr nekam tiscali proce in skrivili pine pa tako. Zato je rekel, da ima vsaj neko zagotovilo, da bo vse vredu ane.
Drugace sem js delal ko serviser in se z racunalniki ubadam ze od malega. tako, da je mountanje takega procesorcka macji kaselj. Vem da prodajalci radi komplicirajo, ampak tam so zelo vredu pobi in mislim da nebi bilo problema s tem.
Drugace sem js delal ko serviser in se z racunalniki ubadam ze od malega. tako, da je mountanje takega procesorcka macji kaselj. Vem da prodajalci radi komplicirajo, ampak tam so zelo vredu pobi in mislim da nebi bilo problema s tem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: wat56 ()
VASkO ::
pa reci serviseru, da naj kar prepustijo strankam, da si sestavijo racunalnike, ce taksno sranje naredi. ceprav je vredi poba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik za TEC elementOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3880 (3138) | Pyr0Beast |
» | Dejanska lestvica Super Pi 1M (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 37305 (26434) | pablic |
» | NEST še diha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NEST | 13734 (7640) | darkolord |
» | Kako zvezati dvo-polno stikalo?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5757 (5466) | boset |
» | TEST RAMA to na bi bil članek ampak......Oddelek: Navijanje | 3463 (2634) | Primoz78 |