Forum » Loža » Kadilci na plano! (Prošnja)
Kadilci na plano! (Prošnja)
DoloresJane ::
Pozivam vse kadilce, ki trenutno posedujejo škatlico cigaret, da fotografirajo ali skenirajo nalepko, ki opozarja o škodljivosti kajenja in sliko objavijo v tej temi.
Ne gre za anti-smoking act, ampak za to, da te nalepke potrebujem, vendar nisem kadilka in me nič ne mika, da bi pokupila toliko škatel, da bi dobila vse napise.
Bodite prijazni.
Ne gre za anti-smoking act, ampak za to, da te nalepke potrebujem, vendar nisem kadilka in me nič ne mika, da bi pokupila toliko škatel, da bi dobila vse napise.
Bodite prijazni.
Meamoto ::
Na žalost trenutno nimam fotoaparata pri sebi, ker sedim v gostilni.
Mi je bilo pa vedno všeč opozorilo, da kajenje škoduje spermi. Večji bullshit bi že težko našli.
Mi je bilo pa vedno všeč opozorilo, da kajenje škoduje spermi. Večji bullshit bi že težko našli.
Elemen_T ::
Mislim, da boš tole laže zbrala, če skočiš do trgovine in lepo prosiš prodajalko za nekaj škatlic.
Če pa imaš zoom digitalca potem pa sploh ni problem
Če pa imaš zoom digitalca potem pa sploh ni problem
whatever ::
Žal se je moj skener pokvaril, digitalnega fotoaparata pa ne posedujem.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
TribesMan ::
Nadezhda čist tko za info... delam v Tobačni Ljubljana... in mislim da lahko dobim original slike teh opozoril. Ampak ne prej kot jutri, ko bom spet v službi...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Rabis slike skatlic?
Mislim da tud to ne bi smel bit problem...
Bom jutri mal zatezil folku...
LP
TribesMan
Mislim da tud to ne bi smel bit problem...
Bom jutri mal zatezil folku...
LP
TribesMan
V-i-p ::
Nadezhda, ni to lepa priložnost, da se nam - kadilcem pridružiš? ;)) Hecam se, kot strastni kadilec ti bom probal jutri tudi sam kaj prispevati... Drugače ti pa še vedno ostane kaj takega, recimo meni najljubša :
P.s.: TribesMan, slučajno veš, ali držijo govorice, da lahko kao zaposleni v tobačni pokadijo zastonj kolikor hočejo, le ven ne smejo nesti?
P.s.: TribesMan, slučajno veš, ali držijo govorice, da lahko kao zaposleni v tobačni pokadijo zastonj kolikor hočejo, le ven ne smejo nesti?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
V-i-p: To drži... sam odkar se je ukinila proizvodnja je precej težko dobit zastonj čike...
Tko da dobi se... sam ne več tok. Samo se ne sekiram pretirano zaradi tega... ;)
LP
TribesMan
Tko da dobi se... sam ne več tok. Samo se ne sekiram pretirano zaradi tega... ;)
LP
TribesMan
Nadezhda ker nas marekting oddelek nima nic drugega kot racunalnisko pripravljene slike skatlic... sem napadel vitrino :D
Žel sem prepozno ugotovil da slikam v 1024*768 (in ne 1600*1200) zato so slike malo manjše. Upam da bo dovolj vredu.
LP
TribesMan
Žel sem prepozno ugotovil da slikam v 1024*768 (in ne 1600*1200) zato so slike malo manjše. Upam da bo dovolj vredu.
LP
TribesMan
ShowDown ::
lahko ti slikam napis na tobaku.....sicer se ne razlikuje od onih na škatlicah ampak je okvir drugačen
DoloresJane ::
Tribes - bomo pa rekli, da so to unikatne verzije iz vitrine na Tobačni. Slike bodo menda dovolj velike. Hvala! V zahvalo si pa upravičen do... hm...
Imaš rad čokoladne muffine?
Imaš rad čokoladne muffine?
No fino... Sicer pa tko BTW, nekatere škatle iz te vitrine so dokaj special, gre namrec za zadnje primerke cigaret narejenih v Ljubljanski tovarni...
Kar se pa tistega z čokoladnimi muffini tiče... "sem TribesMan in sem čokoladni odvisnik" ;)
LP
TribesMan
Kar se pa tistega z čokoladnimi muffini tiče... "sem TribesMan in sem čokoladni odvisnik" ;)
LP
TribesMan
Tic ::
Jst mam cigaretne škatlice in napise from 'strange' countries. Če rabiš, povej.
lp
lp
persona civitas ;>
christooss ::
davkok Hudo Dej naret eno 2d sliko da se bo pol lahko zlozil v eno skatljco
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
mmmato ::
Myth ::
Alexius, to je unikat. Spomnim se te škatlce iz SŠ ko smo meli pri angleščini v učbeniku ravno neki intervju z "ustvarjalcem" teh škatlc. Jaz bi poiskusil eno samo zaradi firbčnosti, čeprav ne kadim.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
root987 ::
Ta intervju je še danes prisoten v učbenikih...
Niso pa unikat, pač pa so jih morali prenehati proizvajati zaradi premale prodaje (go figure).
Niso pa unikat, pač pa so jih morali prenehati proizvajati zaradi premale prodaje (go figure).
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Alexius Heristalski ::
Jaz se tudi dobro spomnim tiste lekcije iz Headwaya, zato sem nalimal tile dve slikci. Dobro bi bilo videt še avtomate za te cigarete, menda so bili v obliki krste.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEST 06: Shark-357 zmagovalec v modanju računalnikaOddelek: Novice / NEST | 6380 (4939) | Spc |
» | Tine StrelaOddelek: Sedem umetnosti | 5735 (3629) | Sergio |
» | hlajenje radeona 9100Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1384 (1147) | DjTonic |
» | Heckerji!Oddelek: Programiranje | 1851 (1002) | sc5899 |
» | Overclockan BIOS za Radeon 9100 128 Mb DDR.....Oddelek: Navijanje | 2589 (2148) | TribesMan |