Forum » Igre » Prošnja
Prošnja
SavoS ::
Hay
Prosil bi enega lastnika, ki ina ORIGINALNO igro COUNTER STRIKE CONDITION ZERO, ki jo je dobil zraven grafične kartice POWERCOLOR ATI RADEON 9800 PRO, če mi lahko presname samo- CD1, torej prvi cd te igre.!
ZAKAJ? torej tudi sam sem kupil to grafično, noter je bla ta igra in v dobri veri sem to igro posodil sosedu, nakar pa mi je uničil CD1 - kako- torej med instaliranjem igre, je imel pc na mizi, ker je počel še nekja drugega zraven je rabil prostor na mizi, nakar je malo prestavil pc in ta mu je padel z mize, zato mu (mi) je uničilo cd plošček od te igre....poškodovan je zgornji sloj, .....probal sem tudi že z enim obnovitvenim setom, pa smirklanje, poliranje - Brez uspeha.....
Torej Prosim za majhno uslugo, proti plačilu.......
Kontaktirajte me na ZS
Hvala
Prosil bi enega lastnika, ki ina ORIGINALNO igro COUNTER STRIKE CONDITION ZERO, ki jo je dobil zraven grafične kartice POWERCOLOR ATI RADEON 9800 PRO, če mi lahko presname samo- CD1, torej prvi cd te igre.!
ZAKAJ? torej tudi sam sem kupil to grafično, noter je bla ta igra in v dobri veri sem to igro posodil sosedu, nakar pa mi je uničil CD1 - kako- torej med instaliranjem igre, je imel pc na mizi, ker je počel še nekja drugega zraven je rabil prostor na mizi, nakar je malo prestavil pc in ta mu je padel z mize, zato mu (mi) je uničilo cd plošček od te igre....poškodovan je zgornji sloj, .....probal sem tudi že z enim obnovitvenim setom, pa smirklanje, poliranje - Brez uspeha.....
Torej Prosim za majhno uslugo, proti plačilu.......
Kontaktirajte me na ZS
Hvala
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
- zaklenil: kuglvinkl ()
kuglvinkl ::
Uničenje materialnega nosilca intelektualne lastnine ne vpliva na samo pravico. Tako da, pojdi k proizvajalcu ali se obrni na založnika.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Walking Dead: Survival InstinctOddelek: Igre | 4272 (3887) | Jst |
» | Virus uniču cd-rom!! nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2240 (1668) | alesrosina |
» | cloneCDOddelek: Programska oprema | 1664 (1375) | petrusko |
» | Eksplodirajoči CDji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1947 (1303) | krucymucy |
» | IDE ali SCSI?Oddelek: Strojna oprema | 1932 (1731) | ABX |