» »

Yuan GF2 PRO za manj kot 45K

Yuan GF2 PRO za manj kot 45K

ThARippA ::

V zadnjem Jokerju sem opazil, da Mlacom prodaja GF2 PRO z TV-Outom za 43K . Sedaj pa me zanima: je to prav tista zver (GTS PRO), ki je še pred mesecem veljala 70K in več in za katero so zaradi nedosegljivosti v julijskem testu grafikulj slo-techovchi točili bridke solze? Ker imam Voodoo 3 3000, ki počasi postaja zastarel, me zanima, če se splača kupiti to reč, ali naj zaradi pixel in vertex shaderjev počakam na GF3 ekvivalent MXu, če sploh bo (ima kdo kaj informacij??). Glede na to, da v igrah še sedaj ni vseh tehnologij, ki so vgrajene v GeForca 256, bi rekel, da se mi nakup splača (kartice nato ne mislim menjati 2-3 leta). Kaj pa vi mislite?

ChiefThunder ::

ja, kupi
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

AntiC ::

To zverino imam doma. Gor bos mogu dt najprej BlueOrba k se kr greje sam ni problema k je narejena tko da gre vent gor na zatič. Jst sm dau pol se na ram rebra da je ram hladn. Pol sm jo pa naviu. Pa mi pr ksnih igrah dela 260 FPS(slik na sekundo) U testih je pa se pred GF3.8-)

ThARippA ::

A je to GTS PRO ali navaden GTS (Mlacom trdi, da je PRO, medtem ko na yuanovi domači strani piše, da je "samo" GTS)???

naj bi biu "pro", ponujajo pa tud navadni gts...

Dexxx ::

po novem imajo na ceniku samo pro-je
....jebi, jebi,jebi....cenzorja....

AntiC ::

Je pro sej k das hladilnik dol vidn k na cipu pise GF2 gts pol pa zravn pise se PRO.8-)

HEKO ::

Tud jaz ti svetujem, da kartico kupi....
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

omejc ::

Ta GeForce ni PRO, PRO je samo zaradi 64 MB pomnilnika na kartici !!!8-O

kva te mede?

chucki ::

Obstajata dva modela! tisti brez tv-outa je GTS! In je slabši! Tisti ki pa ima tv-out, je pa GTS pro! In ima tudi hitrejše rame!

StarY ::

http://www.yuan.com.tw/0806/cmap/produc...

tlele mate še GF3!

GF2PRO obstaja v štirihih različicah:
32mb tvout in brez in
64mb tvout in brez

zdejle mi je pa tole zelo očitno začel smrdet na marketinško foro. Pri mlacomu namreč ne rečejo da ti prodajo nvidia gefoceII pro, ampak samo grafično kartico poimenovano geforceII pro(na kateri se očitno nahaja procesor geforceII gts).

asPeteR ::

Glede te kartulje sem bil tudi jaz zelo skeptičen. Toda, kar se tiče 3D hitrosti je 1a. Ram se da naviti preko 450MHz DDR skoraj GE3 hitrost!

Toda se mi pa nekaj čudnega dogaja!!

Ko zaženem računalnik mi kartulja prikazuje samo črnobelo skiko, nato press reset in je OK. Kdo ve kaj bi to utegnilo biti??

StarY ::

Dexxx, ce bi vedel, da se na GTS in PRO verzijah nahaja isti procesor (200MHz), in da je razlika le v hitrosti rama (GTS ima 333 in PRO 400MHz), potem ne bi pisal takih neumnosti.:\

ABX ::

... če bi bil edini ...
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ok, sorry za kiks...sam še zmerom je tole BMHO marketinška fora(a je kdo preveru na kolk tem ˝PRO-jem˝ dela RAM???)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

grafična crknila, katero zdaj

Oddelek: Kaj kupiti
81262 (1099) ABX
»

GeForce 2 PRO

Oddelek: Strojna oprema
71254 (1064) chucki