Forum » Elektrotehnika in elektronika » Unfinalized CD na displayu
Unfinalized CD na displayu
Trancedeejay ::
HI
Nekaj je narobe z mojim mp3 predvajalnikom. Zaganja se in na koncu napise unfinalized CD. Sem ze probal nastavljat leco, samo do sedaj brez uspeha, ce sem prevec zavrtel potenciometer je napisal celo insert CD, torej zaznava ze nekaj. Se mogoce komu sanja kaj bi lahko bilo narobe(ok lahko je vec stvari)
Have a nice Day
Matt
Nekaj je narobe z mojim mp3 predvajalnikom. Zaganja se in na koncu napise unfinalized CD. Sem ze probal nastavljat leco, samo do sedaj brez uspeha, ce sem prevec zavrtel potenciometer je napisal celo insert CD, torej zaznava ze nekaj. Se mogoce komu sanja kaj bi lahko bilo narobe(ok lahko je vec stvari)
Have a nice Day
Matt
Music is the key
dario c ::
Pa imaš finaliziran (zaključen) CD?
Določene hardwerske komponente so namreč občutljive na to, če je CD zaključen pri pisanju ali ne.
Določene hardwerske komponente so namreč občutljive na to, če je CD zaključen pri pisanju ali ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Štekanje preview videa v Adobe Premiere CS6Oddelek: Strojna oprema | 743 (549) | Trancedeejay |
» | Kje kupiti Audio Cd-r 700MB...Oddelek: Kaj kupiti | 1197 (1132) | Trancedeejay |
» | Kater proc in plato?Oddelek: Kaj kupiti | 1603 (1359) | mtosev |
» | Problem z racunalnikomOddelek: Strojna oprema | 1351 (1287) | Trancedeejay |
» | Noce mi pisat na medijeOddelek: Strojna oprema | 802 (743) | Trancedeejay |