» »

Se je Še komu 10.2.2005 ob 3:07 restartal računalnik???

Se je Še komu 10.2.2005 ob 3:07 restartal računalnik???

Tribal ::

Torej sej vem da bi mogu že spat, ampak sm bolan pa ne morm.
Nekaj čudnega se mi je pripetilo ob 3:07 i uri danes.
Ležal sem v pojstelji, kot vedno je bil računalnik prižgan, in zvočniki naglas.
Ponavadi se ne zgodi nič, a tokrat je bilo drugače. Kar naenkrat slišim ShutDown
zvok iz računalnik, WTF si rečem grem prižgat monitor in glej ga zlomka,
računalnik se je restartal, nakar 30 sec po restartanju mojega, se le ta restarta
tudi moji sestri in mami. Sem šel pogledat...

WTF??? Se je mogoče to pripetilo še komu, glede na to da so se pri naš bajti vsi...

ssitcm ::

Tudi meni se je ob 3:00 !

denzl ::

men se pa ni to zgodilo.iz kerga konca pa si, pa pomoje na vas konc cilji pa mal prasaj.
denzl

Zgodovina sprememb…

• spremenil: denzl ()

Alexius Heristalski ::

Meni se tudi ni.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Jan(JAE) ::

Mogoče maš automatic updates pržgan, ker je po defaultu ob 3:00 zjutri naštiman. Drugač pa u event log poglej pa ti bo use pisal

L.P.
www.jae.si

Hammer123 ::

Ja, krivi so Automatic Updates. Sem bil ravno na računalniku takrat, pa sam naenkrat restart.
Pa tok mi je lepo laufal na muli vse skup.:'(

hunter01 ::

Kaj pa automatic updates uporablajte!!!!!!!8-O 8-O Jaoooooo 8-O 8-O 8-O

Se da čist lepo brez njih živet!! >:D >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hunter01 ()

TribesMan ::

Caki caki...

Tole mi neki smrdi. Jest mam automatic updates nastavljen tako, da moram rocno potrditi zacetek downloada in potem tudi restart ce je potrebno... Poleg tega sem automatic update naredil ravno vceraj. No hec je v tem, da je bil danes ko sem prisel domov iz sluzbe je bil racunalnik na mestu kjer je potrebno stisniti Ctrl+Alt+Del... Torej se je očitno restartal. Sam event viewer pravi "The previous system shutdown at 10:30:57 on 10.2.2005 was unexpected." Torej... Je bil restart ampak ob 10:30. Kaj je zdej to?

Sploh pa je bla mašina za firewallom... tko da skoraj nemogoce da bi ga kak poziv iz "sirnih poljan" poslal v restart...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Microsoft the miracle worker...

Kradejo, kradejo podatke ti rečem, pa kkšna RIAA ma kkšne prste vmes!! Ti rečem tole bo še groza

b ::

Zmankal stroma?

Myth ::

Umirite se ali pa ukrepam...

btw, poglej kak maš nastavlene Automatic Updates... tudi če imaš nastavleno, da ti javijo ko downloadas/instaliras stvari, da če po enem času ga ne uporabljaš, da se sam resetira (mogoče ugotovi, da miruje že nekaj časa, pa kr sam restart naredi, kr ste vi preleni :P )
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Štroma ni mogl zmanjkat, ker ni nujno da se potem računalnik sam prižge nazaj.

bergers ::

meni se ni restartal:)
Bergi

Ne ni blo 4 ure da ne bi naredu restarta. To je jako sumljivo. Down with automatic updates!

madicho ::

np men se tud ni, sm je pa drgač men ta update res čist v pizdi, sm mu msn 7 instaliran pa mi najde 4 waw zakon:P

b ::

papica: ni nujno, da se postavi nazaj, lahko pa se, zato ta moznost ni izkljucena.

DominusSLO ::

Pri meni so automatic updates na off ena prioritet po inštalaciji. Nimam pa takih izkušenj-nikoli v 18ih letih ukvarjanja s pc-ji... Glede na to, da ima vseeno kr dosti folka auto updejte na on, pa se mi vseeno zdi čudno, da bi to bil razlog. Povrhu vsega mislim, da po inštalaciji vpraša, če hočeš reštartat. Ali se motim?

Vem. Malo sem se zatipkal ko sem vse skupaj pisal.

Jan(JAE) ::

možno da je prišlo do kakih nihanj v električnem omrežju. Zaradi takih in drugačnih pripetij si je sigurno pametno umisliti UPS in prenapetostno zaščito, če je ups že nima.

Sicer pa so ravno tako možne hardware napake tvojega pcja. Najprej preglej za napihnjene kondenzatorje.
www.jae.si

bili_39 ::

Meni se zdi, da bi lahko bil update msn messengerja tisti, ki bi lahko restartal mašine. Sem opazil pri kolegu, ki je vklopil comp...
Dajte odpišite tisti, ki vam je resetiralo racunalnike - uporabljate messengerja ali ne.

Imam ga, vendar ga ne uporabljam. Glede tega sem malo povprašal naokoli, pa so vsi, ki imajo vklopljene Automatic Updates tudi potrdili restart.

Dead_Eye ::

Meni gre na živce pri updates ki te noče nehat morit z unim restart now ali restart later. Klikneš LATER in pol se ti čez kako minuto spet pojavi in utruja dokler ne daš restart. Dosadno. Zdej jih bom izklopil >:D
The one and only

HitriPepe ::

Jaz pa že celo jutro klejem, zakaj se mi je mašina restartala ponoč :D . Tak da potem bo že to krivo.
Vem pa da je neki jamral glede updatov.

Lp
www.STROJI.NET

Jan(JAE) Preberi post moj še enkrat. Nobenih nihanj napetosti ni bilo, nobenih napihnjenih kondenzatorjev.
1. Moj komp je nov
2. restartal se je ne resetiral! windows shut down bla bla bla...
3. ni se samo moj računalnik, ampak pri naš bajt vsi računalniki ter pri vseh kolegih ki majo 24/7 prižgane računalnike...
4. se mi ne da več naštevat!

BYE BYE

Hehe auto update je bil kriv. mi je sam AU dons javu da je bil računalnik updejtan in je nujno potreboval restart. :D

neoto ::

Mene je danes firewall vprašal, če želim, da spremenjeni program Windows Messenger dostopa do interneta... Pa ga nisem nič updejtal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Proces svchost ki mi CPU nabije na 100%

Oddelek: Pomoč in nasveti
142653 (2055) alesp56
»

Microsoft posodoblja vaš Windows Update brez opozorila

Oddelek: Novice / Zasebnost
465379 (3303) KoKi
»

Konec AutoPatcherja

Oddelek: Novice / Varnost
204825 (2692) MrStein
»

Največja varnostna luknja kdajkoli? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
557841 (6031) flipflop
»

XP SP2 spet buri duhove (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
678471 (6268) Keyser Soze

Več podobnih tem