Forum » Programiranje » phpBB-I'm stuck! Je kak drug free forum na razpolago?
phpBB-I'm stuck! Je kak drug free forum na razpolago?
cahahopie ::
Glejte... kakor sem že poprej v drugem threadu napisu.. sem obtičal.. ne morem se logirat in te težavice v zvezi z cookieji za boga miloga ne znam rešiti. Vse skor sem že poskuso... a brez rešitve in sedaj sem vse to opustil. šmrc! Pa tak fajn mi je šlo.
Rad bi vprašu, če kdo ve še za kak podoben forum? Poskuso sem DLjat tistga, ki ga uporablajo na Joker forumu.. sam link jih nekaj zajebava. Potem ... eden mi je omenu nek XMB... al neki tazga. Pozna še kdo kak forum, ki je po možnosti malo bolj do uporabnika prijazen in cookiji ne zajebavajo?!
Rad bi vprašu, če kdo ve še za kak podoben forum? Poskuso sem DLjat tistga, ki ga uporablajo na Joker forumu.. sam link jih nekaj zajebava. Potem ... eden mi je omenu nek XMB... al neki tazga. Pozna še kdo kak forum, ki je po možnosti malo bolj do uporabnika prijazen in cookiji ne zajebavajo?!
lordgreg ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kobo Clara in nalaganje z BiblosaOddelek: Mobilne tehnologije | 15579 (8068) | marko-mb |
» | Prispel je Chrome 11 - nova ikona za vse (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20071 (17845) | MrStein |
» | Sony Ericsson k800i - drugi kolaps softwara...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1772 (1594) | MC_Tom |
» | Ne gre naložit winXP na novi hardwerOddelek: Pomoč in nasveti | 2975 (2256) | boštjan |
» | Celeron 300a in GoldenOrb ..smrkOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2317 (2083) | celica |