Forum » Pomoč in nasveti » Inštalacija ISDN-ja
Inštalacija ISDN-ja
promocija ::
Pozdrav!
Na računalniku imam naložene Win98 in PC priključen na internet-ISDN preko USB na bazoe enooe. Ko želim namestiti gonilnike iz CDja (Talk & Surf) me med inštalacijo vpraša kam mam prilkučen kabl; al na COM al USB. problem pa je ko imam na voljo sam COM izhode, ne pa tudi USB(le ta je obarvan v sivo barvo in se ga ne da označit!?!) Kako naj zrihtam? Tudi ko dam isaknje novih komponent mi nič ne najde, v sistemu mi modema ne pokaže, imam pa med komponentami ˝Dect Base˝, kar bi naj spadalo zraven ISDNja?!
hvala za pomoč!
LP
Sistem; PIII 650, 128mb, geforce2mx, USb 1.1
Na računalniku imam naložene Win98 in PC priključen na internet-ISDN preko USB na bazoe enooe. Ko želim namestiti gonilnike iz CDja (Talk & Surf) me med inštalacijo vpraša kam mam prilkučen kabl; al na COM al USB. problem pa je ko imam na voljo sam COM izhode, ne pa tudi USB(le ta je obarvan v sivo barvo in se ga ne da označit!?!) Kako naj zrihtam? Tudi ko dam isaknje novih komponent mi nič ne najde, v sistemu mi modema ne pokaže, imam pa med komponentami ˝Dect Base˝, kar bi naj spadalo zraven ISDNja?!
hvala za pomoč!
LP
Sistem; PIII 650, 128mb, geforce2mx, USb 1.1
ni podpisa
Myth ::
Kaj pa USB-ji delujejo? Imaš nameščene gonilinke za njih?
Nekaj v tem stilu bi naj bil razlog...
Nekaj v tem stilu bi naj bil razlog...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB C v HDMIOddelek: Kaj kupiti | 3160 (2081) | cekr |
» | Windows se ne boota iz cdjaOddelek: Operacijski sistemi | 869 (706) | Cold1 |
» | Problem "fast forward" ko film bere iz USB ključkaOddelek: Zvok in slika | 1727 (1579) | Bias |
» | Sožitje Ububtu 9.04 in Windows 7 ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1345 (1080) | buneech |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26107 (22675) | icek |