Forum » Hlajenje in modifikacije » Modded Tipkovnica
Modded Tipkovnica
DimmniBurek ::
Živjo, spet sm se neki spomnu, in je ratalo boljše kot sm mislu da bo. :D
No uglavnm slike:
Wiring:
Luknjanje:
LEDice:
Koncni izdelek v temi:
No uglavnm slike:
Wiring:
Luknjanje:
LEDice:
Koncni izdelek v temi:
There Is No Stronger Drug Than Reality
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Lex ::
zgleda že ql. Čeprav je tlele bol videz pred funkcionalnostjo IMO. V temi že zgleda kolkrtolk, sam tipk pa še vseen nauš kj bolš vido, vsaj kolkr se s slik vid. Če pa slepo čis obvladaš pol pa ni frke
ja sej ni tle nobene funkcionalnosti niti blo nacrtovane, matr ej Č mi ne dela, morm mal popravt
tiborrr ::
Zanimivo, a kot pravijo decki - neuporabno
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Boki_ ::
A je metanje neonk v ohišje in plexy na stranici uporaben? Ne. Moding ma ponavadi nalogo nardit stvar mal lepšo.
I'm back
@delonge, ja no, kaj pol, sej to je tudi za olepšavo, ne? sej te standardne bele tipkovnIce mi grejo že pošteno na k××××; sem jo hotu prefarbat, sam je problem s tipkami in crkami na njih...
Boki_ ::
Ja sej to hočm povedat, k je par folka napisalo da ni uporabno.. Pa sm primerju z neonkami v ohišju, k tut niso uporabne, ampak sam za olepšavo. V bistvu bi se reklo da "držim s tabo"
I'm back
aha, sorry, ja sej, nevem kaj bluzite s tem neuporabno-a ni vseeno pol ce maš moddano kišto do kraja al pa navadno ne moddano?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neonki za v avto?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6664 (5253) | __Devil__ |
» | Modificiranje Sony PSP v GPS napravoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6945 (6135) | Airskull |
» | Knight rider - Vitez za volanomOddelek: Sedem umetnosti | 3919 (2999) | Vikking |
» | Orac^3Oddelek: Novice / Modifikacije | 2703 (2703) | kihc |
» | Brezžična 220V povezava?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1861 (1369) | TribesMan |