Forum » Slo-Tech » Ankete na ST pa še neki
Ankete na ST pa še neki
DimmniBurek ::
Zanima me zakaj ni aktiviranih anket na forumih?
Recimo tema DVD pekači, ali pa še bolje Hladnjaki za CPUje- en čez druzga se prereka, en čez druzga piz××...., če bi pa bla anketa, recimo naštetih 5 pečk, al 5 hladilnikov, bo folk glasoval in bi blo bolj pregledno....
OffTopic, nick sm si zamenjal zrad tega, ker sem meu DimmniBurek-kukr na vseh drugih forumih, pol sm se pa enkrat pozabu spisat v domu in je en pametni spremenu nick, pol so mi dali še eno spremembo in sm zajebu na DiMMMniBurek, zato sm rabu spremenit
Recimo tema DVD pekači, ali pa še bolje Hladnjaki za CPUje- en čez druzga se prereka, en čez druzga piz××...., če bi pa bla anketa, recimo naštetih 5 pečk, al 5 hladilnikov, bo folk glasoval in bi blo bolj pregledno....
OffTopic, nick sm si zamenjal zrad tega, ker sem meu DimmniBurek-kukr na vseh drugih forumih, pol sm se pa enkrat pozabu spisat v domu in je en pametni spremenu nick, pol so mi dali še eno spremembo in sm zajebu na DiMMMniBurek, zato sm rabu spremenit
There Is No Stronger Drug Than Reality
OwcA ::
Sprotne ankete so na seznamu stvari, ki jih je treba naresti že dolgo časa. Kdaj bodo si ne upam reči.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kulturni vrtec v parlamentuOddelek: Loža | 752 (657) | Wox |
» | Kaj za vraga se dogaja s SiOLomOddelek: Omrežja in internet | 1843 (1180) | Spc |
» | Skype za hkraten pogovor "z vsemi prijatelji"Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4801 (3854) | HAM |
» | Counter Strike :/Oddelek: Igre | 1153 (810) | bonbonček |
» | Divx Podnapise ProsimOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1004) | zile |