» »

DAIL-UP

DAIL-UP

Pujcek ::

eno vprasanje ker sem neucakan in odgovor od telekoma verjetno dobim sele jutri. in sicer, ali ti mora telekom na analogni telefonski liniji omogocati delujoco dial-up povezavo. gre za to da je kolegica podnajemnica v siski, ima telefon in rabi internetno povezamo samo za e-mail. je pa zadeva taka, da cim se poveze komp z arnes, volja... takoj prekine linija. z nastavitvami je vse uredu ker drugje zadeva deluje. sem poslal v petek mejl na telekom samo se ni odgovora. je imel kdo podoben problem???

lp
juhica
:)

Erazer ::

Jaz sem mel pri kolegih isti problem in je še kar. Enkrat ne poveže, drugič poveže pa net ne dela(kot da ne bi bila conectana), tretjič spet deluje "normalno" samo 36kb/s. Ne ugotovim razloga, ker potem pri meni pa njihov comp deluje ok.Analogno linijo sta naročila samo zaradi maila in živita v blokih sredi mesta, ne nekje na vasi Mogoče pa na Telekomu zanalašč zjebejo linijo, da se prestaviš na ISDN, ker tam mislim da zagotavljajo stabilno linijo in prenose.

Mogoče pa je spyware kriv, probaj Spy Sweeper.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z Amis internetom

Oddelek: Omrežja in internet
386961 (5251) ...:TOMI:...
»

banda telekomska...

262972 (1820) shock
»

Klasični DiulUp - še aktualen?

211752 (1228) pirat
»

Zelo čuden pojav!!! Ko greš z modemom na internet, plačaš, kot da bi klical v cono 5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
885473 (4093) sketch
»

Zakaj je povezava 50.666, in ne 56.000?

Oddelek: Pomoč in nasveti
271951 (1388) CWIZO

Več podobnih tem