Forum » Strojna oprema » Dalinc za Girder na USB?
Dalinc za Girder na USB?
KontraCepec ::
Naredu sem sprejemnik za daljinc za Girderja (Po češkovi shemi) na COM portu. Dolgo sem bil prezadovoljen z njim, sedaj pa me moti precejšnja procesorska požrešnost tega priveska. Nameč vsakič, ko pritinem kaj na daljincu, miška za hip zašteka!!!
Ring priority 0 sem izklopil, a potem seveda dobiva same neuporabne in naključne kode...
A je kdo probal nardit ta daljinc po shemi za USB?
Zanima me, če so tam te stvari glede hitrosti kaj rešene.
Ring priority 0 sem izklopil, a potem seveda dobiva same neuporabne in naključne kode...
A je kdo probal nardit ta daljinc po shemi za USB?
Zanima me, če so tam te stvari glede hitrosti kaj rešene.
Krijejtiv
KontraCepec ::
No sem že rešil. Stvar je zrihtana v novih driverjih IgorPlugXP 4.4.
Samo malo je treba sam device zmodificirat, da dela s temi driverji (za COM)... povezat je treba 1. in 3. pin na com konektorčku.
Samo malo je treba sam device zmodificirat, da dela s temi driverji (za COM)... povezat je treba 1. in 3. pin na com konektorčku.
Krijejtiv
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KontraCepec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28193 (11437) | eVro |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5952 (4525) | kulSMS |
» | Daljinec za pcOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1824 (1461) | SloMusty |
» | Shema za irOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1330 (1195) | Tugo |
» | USB ATtiny2313 kontroler v SLO?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2169 (1986) | Tugo |