Forum » Pomoč in nasveti » Nadlezno odpiranje IE
Nadlezno odpiranje IE
Matjaz27 ::
Problem: -Ce se povezem na internet ceprav ne odprem IE se kar samo od sebe odpirajo nekatere strani IE in mi upocasni povezavo na internetu oz. se mi strani sploh ne odprejo.
- Skusal sem v IE tudi nastavit da mi te strani zavrne in mi ne uspe.
- V cem je problem, prosim ce mi lahko pomagate ne vem kaj naredit!!??
Sistem: - Uporabljam Win XP
Racunalnik je nov star 5 dni instalirano imam AD Aware.
LP
- Skusal sem v IE tudi nastavit da mi te strani zavrne in mi ne uspe.
- V cem je problem, prosim ce mi lahko pomagate ne vem kaj naredit!!??
Sistem: - Uporabljam Win XP
Racunalnik je nov star 5 dni instalirano imam AD Aware.
LP
Gandalfar ::
sformatiraj se enkrat in tokrat preden se prvic povezes v internet uporabljaj firefox in firewall
Matjaz27 ::
Kaj druge resitve ni?
Na to sem ze pomislu in sem pustil na to najbolj zadnjo resitev.
Hvala za takojsen odgovor
Na to sem ze pomislu in sem pustil na to najbolj zadnjo resitev.
Hvala za takojsen odgovor
Tic ::
1. Ne uporabljaj admin accja
2. Ne uporabljaj IE
3. Nalozi SP2
4. Adaware in spybot, večkrat prečekiraj, tudi v varnem zagonu! Kar spybot ne more odstranit, odstrani sam iz registra!
Še kej bi se najl :)
2. Ne uporabljaj IE
3. Nalozi SP2
4. Adaware in spybot, večkrat prečekiraj, tudi v varnem zagonu! Kar spybot ne more odstranit, odstrani sam iz registra!
Še kej bi se najl :)
persona civitas ;>
Myth ::
1. Ne uporabljaj admin accja 2. Ne uporabljaj IE
Zakaj že? Meni vse lepo deluje tudi, da to uporabljam.
Jaz priporočam, da malo nastavitve pregledaš v IE-ju. Marsikaj kar je vklopleno , ne rabiš.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Tic ::
Seveda, da ti lahko lepo dela. Nevešč uprabnik pa klika po ekranu "randomly" :)
persona civitas ;>
mojsterleo ::
Problem: -Ce se povezem na internet ceprav ne odprem IE se kar samo od sebe odpirajo nekatere strani IE in mi upocasni povezavo na internetu oz. se mi strani sploh ne odprejo.
>Verjetno si staknil coolwebsearch. Zelo trdoživa zadeva, ki jo boš težko odstranil z zgoraj omenjenimi programi. Priporočam še Microsoft anti-spyware, ki je kar dober; ter CWShredder (oba sta free). Vsekakor pa spyware briši v safe modu z izklopljenim system restore, drugače se zna "čudežno" vrnit nazaj v sistem... dolgoročno pa format, ter uporaba kateregakoli brskalnika, ki ni IE (večina ima Firefox ali Opero).
>Verjetno si staknil coolwebsearch. Zelo trdoživa zadeva, ki jo boš težko odstranil z zgoraj omenjenimi programi. Priporočam še Microsoft anti-spyware, ki je kar dober; ter CWShredder (oba sta free). Vsekakor pa spyware briši v safe modu z izklopljenim system restore, drugače se zna "čudežno" vrnit nazaj v sistem... dolgoročno pa format, ter uporaba kateregakoli brskalnika, ki ni IE (večina ima Firefox ali Opero).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenija druga v popularnosti Firefoxa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15691 (12759) | MrStein |
» | okužen IEOddelek: Programska oprema | 920 (809) | DCER |
» | Nadležno odpiranje IEOddelek: Programska oprema | 1816 (1558) | steev |
» | Internetne strani se ne naložijo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1074) | boych |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 9733 (9733) | moj_nick |