Forum » Programiranje » [PHP] Težava z Session!
[PHP] Težava z Session!
shorvat ::
Lep pozdrav,
težava se mi pojavi, ko se prvič naloži stran, ki uporablja sejo. Vedno ob prvem prikazu se vsem linkom doda nekaj hash koda SESSIONID="tu je ta koda". Ker uporabljam index.php za vse strani (znotraj indexa se inkludajo sredine strani glede na argumente) me to moti! Zanima me, če se da to kako odpravit? ko refrešam stran al pa kliknem na kateri link se potem naprej strani vredu odpirajo. linkom več ni dodana koda.
LP, Sašo
težava se mi pojavi, ko se prvič naloži stran, ki uporablja sejo. Vedno ob prvem prikazu se vsem linkom doda nekaj hash koda SESSIONID="tu je ta koda". Ker uporabljam index.php za vse strani (znotraj indexa se inkludajo sredine strani glede na argumente) me to moti! Zanima me, če se da to kako odpravit? ko refrešam stran al pa kliknem na kateri link se potem naprej strani vredu odpirajo. linkom več ni dodana koda.
LP, Sašo
KrizaniX ::
V php.ini nastavi:
session.use_cookies = 1
session.use_trans_sid = 0
Pa bi moglo bit ok.
session.use_cookies = 1
session.use_trans_sid = 0
Pa bi moglo bit ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Php varen loginOddelek: Programiranje | 3890 (3390) | Volk| |
» | PHP, povezava, _SESSIONOddelek: Izdelava spletišč | 847 (672) | Lion29 |
» | PHP - Register formOddelek: Izdelava spletišč | 1975 (1603) | roli |
» | [php, mysql] sortiranje izpisa iz bazeOddelek: Izdelava spletišč | 2660 (2179) | Binji |
» | [php] Problem z dinamično stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1551 (1396) | Iskraman |