Forum » Omrežja in internet » Program za nadzor LAN-a?
Program za nadzor LAN-a?
R@C@ ::
Torej zanima me če obstaja kakšen programček, ki bi mi omogočal nadzor nad lokalno mrežo, (ADSL-Switch-3x comp winXP z dinamičnim IP) se pravi da bi lahko videl katere mrežne kartice trenutno odjemajo bandwith, s kakšno hitrostjo, kdaj je comp sploh connectan v mrežo itd... Če kdo kaj takega pozna oz. še raje že uporablja bi prosil za nasvet! Muchos Grazias
R@C@ ::
No neki sem najdu Look@Lan (Lookatlan) zgleda precej preprost in lušten vmesnik.... bom vidu kako se obnese!
Edini problem je k ne kaže nič kako kej vsak IP pa ADSL dogajata.... se pravi nič ne kaže prometa, samo LAN.
Edini problem je k ne kaže nič kako kej vsak IP pa ADSL dogajata.... se pravi nič ne kaže prometa, samo LAN.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R@C@ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 5982 (2965) | OmegaBlue |
» | 100Mbps ali 10Mbps (40m kabli)Oddelek: Omrežja in internet | 2404 (1884) | balocom |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5223 (4459) | Klemenn |
» | 2 računalnika, hub & ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1713 (1431) | 3M3 |
» | na kaj se splača čakati (novi/stari internet ponudniki - nove ponudbe- cene ?)Oddelek: Omrežja in internet | 1748 (1238) | bodom |