Forum » Omrežja in internet » siol TV
siol TV
ares ::
o!
Mene pa zanima zakaj mi ne dela siol tv.Vse potrebno imam, vendar ker na TV nimam scarta, sem povezavo prilključil prek videorekorderja, ki pa ima scart.Za hip se že pokaže na tv meni, ki je pravi, potem pa spet izgine(1s).Mislem da je problem v videorekorderju, v čem je lahko še problem?
Mene pa zanima zakaj mi ne dela siol tv.Vse potrebno imam, vendar ker na TV nimam scarta, sem povezavo prilključil prek videorekorderja, ki pa ima scart.Za hip se že pokaže na tv meni, ki je pravi, potem pa spet izgine(1s).Mislem da je problem v videorekorderju, v čem je lahko še problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VHS z eno ali več glavamiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1889 (1117) | andrej007 |
» | Tv brez scarta,Dvd,Vr... kaj narediti?Oddelek: Zvok in slika | 1583 (1460) | Dissection |
» | TV-out in snemanje filmov na videorekorder?Oddelek: Zvok in slika | 1635 (1481) | robinson33 |
» | Kako povezati VHS (VCR) in tuner na računalnikuOddelek: Zvok in slika | 2694 (2557) | xxx-man |
» | Slika iz račualnika na tvOddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1394) | Dalmatinc |