Forum » Zvok in slika » Razrez videa
Razrez videa
mcrastur ::
No... imam en home video posnetek, ki sem ga ze pretvoru v divX, zdej bi pa rad iz tega videa dobil samo pomembne stvari ven...(rad bi ga razrezau)
Nekaj sem ze probaval z Virtual Dub-om sam se ne znajdem tud ce sem izbrau kater del videa bi rad, bi moral shranit nazaj v AVI in s tem samo zgubil na kvaliteti slike... sploh me ne uprasat zakaj nism ze prej to naredu ko sm daju v AVI, ker mam neke cudne probleme s sliko ( rata nazobčena, ampak to reeeees nazobčena - sem ze probavau neki inteflacer sam nic ne pomaga )
Prosm ce mi poveste ker program naj uporabm oz. kako naj to nardim v Virtual Dub-u....
LP
Nekaj sem ze probaval z Virtual Dub-om sam se ne znajdem tud ce sem izbrau kater del videa bi rad, bi moral shranit nazaj v AVI in s tem samo zgubil na kvaliteti slike... sploh me ne uprasat zakaj nism ze prej to naredu ko sm daju v AVI, ker mam neke cudne probleme s sliko ( rata nazobčena, ampak to reeeees nazobčena - sem ze probavau neki inteflacer sam nic ne pomaga )
Prosm ce mi poveste ker program naj uporabm oz. kako naj to nardim v Virtual Dub-u....
LP
5er--> ::
Virtual dub:
Video -> Direct stream copy; Audio -> Direct stream copy
pač izbereš izrezek in shraniš (brez izgube na kvaliteti)
Video -> Direct stream copy; Audio -> Direct stream copy
pač izbereš izrezek in shraniš (brez izgube na kvaliteti)
hruske ::
video in audio moraš nastavit na direct stream copy, ne na full recompress, pa ne boš izgubil na kvaliteti slike.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15056 (8462) | Revenant |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3535 (3067) | jan01 |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2316 (1881) | trpo |
» | Pinnacle Studio 8.1 - pomočOddelek: Zvok in slika | 1807 (1684) | CaqKa |
» | kako dobiti mp3 datoteko iz avi datoteke?Oddelek: Sedem umetnosti | 1227 (1102) | Jure2k |