Forum » Zvok in slika » Konverzija resolucije za predvajanje na DivxPlayerju
Konverzija resolucije za predvajanje na DivxPlayerju
rikola ::
Pozdravljeni!
Zanima me kateri program in kakšen postopek uporabljate za pretvorbo resolucije Divx filmov (po možnosti čim preprostejši). Konkretno rabim pretvorbo iz 800 x 336 navzdol, vsaj na 720 X ..., ker mi DIvx predvajalnik podpira največ 720x576.
Probal sem z VirtualDubMod pa nikjer ne najdem te opcije direktno, zato sem zraven kombiniral AviSynth, ffdshow pa ni šlo, izgleda dokaj zapleteno...
Hvala za odgovore.
Zanima me kateri program in kakšen postopek uporabljate za pretvorbo resolucije Divx filmov (po možnosti čim preprostejši). Konkretno rabim pretvorbo iz 800 x 336 navzdol, vsaj na 720 X ..., ker mi DIvx predvajalnik podpira največ 720x576.
Probal sem z VirtualDubMod pa nikjer ne najdem te opcije direktno, zato sem zraven kombiniral AviSynth, ffdshow pa ni šlo, izgleda dokaj zapleteno...
Hvala za odgovore.
CaqKa ::
vdub: video naštelaš na fullprocesing, izbereš pravi kodek.
potem pa greš na video > filters > klikneš add > klikneš resize, OK > naštelaš resolucijo izbereš bicubic ali pa lancosz filter da bo slika lepša.
potem pa greš na video > filters > klikneš add > klikneš resize, OK > naštelaš resolucijo izbereš bicubic ali pa lancosz filter da bo slika lepša.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video conventerOddelek: Pomoč in nasveti | 1935 (1373) | oo7 |
» | Koliko časa se rabi za pretvorbo iz Avi v DVDOddelek: Zvok in slika | 1433 (1319) | CaqKa |
» | Iz DV v DVD zapisOddelek: Zvok in slika | 2179 (1969) | pivmik |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4554 (3190) | jabe |
» | Kino v sobi:>Oddelek: Zvok in slika | 1613 (1323) | matevzm |