Forum » Hlajenje in modifikacije » 2x120mm venta v stranici!
2x120mm venta v stranici!
element ::
Hehe, imam vulcanota 2 in 2x 120x120 mm ventilatorja v stranici. Naredil sem majhen test kako se obneseta.
Po 4 urah na računalniku je bila temperatura v ohišju 34°c, procesor pa je imel 43°c. Potem se vklopil ventilatorja v stranici in po 5min je padla temperatura ohišja na sobno temperaturo 25°c, temperatura procesorja pa na 38°c. Po 10min je bila temperatura procesorja 35°c. In je potem še padala in je padla na 32°c, ampak nism meru kolk časa je preteklo...
Po 4 urah na računalniku je bila temperatura v ohišju 34°c, procesor pa je imel 43°c. Potem se vklopil ventilatorja v stranici in po 5min je padla temperatura ohišja na sobno temperaturo 25°c, temperatura procesorja pa na 38°c. Po 10min je bila temperatura procesorja 35°c. In je potem še padala in je padla na 32°c, ampak nism meru kolk časa je preteklo...
msmiha ::
Kak proc pa maš notri? Ja mam na stranici tud dva ventilatorja sam, da je en 120 en pa 90. 120 piha na proc
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
gorenc ::
4X80mm, rezultat
28 sobna
27 ohisja (ali senzor laze ali je res hladneje v kisti?!)
36 procesor (1.2Ghz)
temperatura mi iz 45 (igranje iger) na 36 pade v 30 sekundah
jaz sem dosegel nizjo temperaturo, ce je dodaten 80mm ventilator odvajal vroc zrak, pred procesorjem, ven.
28 sobna
27 ohisja (ali senzor laze ali je res hladneje v kisti?!)
36 procesor (1.2Ghz)
temperatura mi iz 45 (igranje iger) na 36 pade v 30 sekundah
jaz sem dosegel nizjo temperaturo, ce je dodaten 80mm ventilator odvajal vroc zrak, pred procesorjem, ven.
msmiha ::
Alien-w ti si car. Ko sem pred kakim pol leta zagledal tvoj članek sem reku, da si morem naredit tak ohišje kot maš ga ti edni problem je bi, ker nisem nikjer najdu takih ventilatorjev. V Conradu jih že zdavnaj niso meli več
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri CPU Cooler? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11047 (8506) | zavajon |
» | Kaj narobe, da ne morem zmanjšati temperature?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1410 (1137) | bajro |
» | Upgrade vodnega - zgleda da je presvoh :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2264 (1521) | frenk |
» | Koliko se greje vaš mlinčekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2098 (1396) | tx-z |
» | Vulcano 7+ cooling problemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1725 (1219) | Fury |