» »

Predelava tipkovnice v brezžično

Predelava tipkovnice v brezžično

kalcek16 ::

Ali se da navadno tipkovnico predelat v brezžično, a ima kdo kakše ideje, kako bi to naredu?
  • spremenil: Predator ()

Jonnyy ::

To tut mene zanima če bi se dal predelat Logitech UltraX flat v brezžično?

Meamoto ::

Odreži kabel, pa bo brezžična.. :D

Drugače pa po mojem v teoriji ja, ampak sklepam, da glede na trud in material ki bi ga potreboval, se bolj splača enostavno kupiti brezžično tipkovnico..

Jonnyy ::

A ma kdo kkšn načrt al pa kej nej napiše

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jonnyy ()

neoto ::

Rabiš oddajni in sprejemni modul, pa dva mikrokontrolerja, pa en mal vezja. Če ti to uspe vse skupi prav povezat, pa napisat program za mikrokontroler, imaš brezžično tipkovnco.
Na eni strani mikrokontroler bere stanje pritisnjenih tipk, jih zakodira v primerno obliko, pošlje po zraku do drugega mikrokontrolerja, ki te podatke že spet odkodira in pošlje naprej računalniku. Problem nastane, če je tipkovnica povezana na USB...

Brane2 ::

Hja, poleg vsega omenjenega pa rabiš še rutine za kriptozaščito, drugače ti bo lahko sosed opazoval s sprejemnikom kaj tipkaš, po potrebi pa tudi kar tako malo na daljavo recimo sformatiral disk...>:D
On the journey of life, I chose the psycho path.

madviper ::

Aja ne pozabite na napajanje vsega skupaj. Kr morate met baterije zram za napajanje, drugače pa ni brezžična.

Najboljši predlog je da jo preprosto kupite. Bo najbolše delalo.

Vsaj tako je moje mnenje, če pa kod hoče kaj bol eksotičnega pa naj kr izvoli. Sam ne pol jokat zaradi dimenzij in mase!
I'd like to do something crazy!

Keyser Soze ::

JE pa še vedno opcija, da kupiš brezžično tipkovnico istega proizvajalca in v bistvu samo zamenjaš elektroniko s tisto, ki jo hočeš naredit brezžično.

neoto ::

brane2, ne vem kakšne sosede imaš ti, sam pri meni takšnega problema ne bi imel, tudi če bi pošiljal raw podatke preko FM...
Drugače pa je tako, da če narediš nekaj samo zase, nekaj neserijskega, s svojo metodo enkripcije podatkov, pol ti ni treba tolk skrber.
Če se pa en heker na tebe spravi, pol lahko pa vsako enkripcijo odvozlja... :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: neoto ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brezžične tipkovnice oz. kompleti

Oddelek: Informacijska varnost
9999 (759) CyberPunk
»

VGA se poslavlja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
6219386 (16995) Jst
»

Prisluškovanje tipkovnicam na daljavo

Oddelek: Novice / Varnost
386881 (4782) poweroff
»

Vžigalnik na daljavo

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
151872 (1573) pingec
»

tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti